Nyt 'Paradise'-par har fundet sammen - Her & Nu

Nyt 'Paradise'-par har fundet sammen

To af de nye paradisoer har slået kløerne i hinanden.

Af Emilie Holm Egebro - 13. februar 2017 kl. 15:03

I midten af januar blev det afsløret, at de to nye paradisoer Jonas Ptak og Maja Bebe Larsen har datet efter deres ophold i Mexico.
Her fortalte Maja dog også, at Jonas efterfølgende havde gjort det forbi mellem dem, da han ikke var klar til en kæreste.
Nu er der dog nyt i sagen, da det viser sig, at parret alligevel ikke kunne holde fingrene fra hinanden.
– Det meget kompliceret mellem Jonas og mig. Vi er rigtig glade for hinanden, men ligeså meget, som vi elsker hinanden, kan vi også blive sure på hinanden. Som Jonas også siger, så bliver vi nok aldrig kærester. Men vi hygger os sammen og tager en dag af gangen, afslører Maja til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører: Disse paradisoer har jeg knaldet med
– Jeg har det egentlig fint med, at vi ikke bliver kærester, efter jeg har lært Jonas bedre at kende. Vi har det rigtig godt sammen, men jeg kan mærke, at vi ikke skal være kærester, da han ikke er min type på den måde. Vi er meget forskellige og kan nemt komme op at diskutere, hvilket jeg ikke ønsker med en kommende kæreste.
Der er ingen tvivl om, at Maja og Jonas hvert fald hyggede sig gevaldigt til Reality Awards. Se blot billederne øverst i artiklen.
Se første afsnit af ‘Paradise Hotel’ den 21. februar klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso om sin barndom: Min far døde af en overdosis
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk udlever sin mors drøm
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.