Nyt par på 'Paradise'? To deltagere hygger sig i smug på hotellet

Det bliver hot mellem to deltagere i aftenens afsnit.

Af Emilie Holm Egebro - 28. februar 2018 kl. 11:07

I aftes blev det afsløret, at Fie og Lenny tjekker ind på ‘Paradise Hotel’ som slanger, hvor de skal friste en fra det modsatte køn, hvis de ønsker at forblive på hotellet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen
Når afsnittet i aften ruller over skærmen, er der ingen tvivl om, at Fie går all in på at friste en helt bestemt deltager. Der er nemlig en fyr på hotellet, som hun allerede kender i forvejen.
– Jonas har været ret meget på mig derhjemme igennem mange år, og lige pludselig endte vi med at være sammen. Jeg har helt sikkert tænkt mig at manipulere med Jonas til min fordel, på baggrund af at vi kender hinanden hjemmefra, forklarer Fie.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Vi har et andet bånd end de andre deltagere nogensinde kan få til hinanden. Hvis du har mig, så har jeg dig, så går vi til fucking finalen. Du ved, du kan stole på mig. Det lover jeg, fortæller Fie til Jonas i afsnittet, inden hun begynder at kysse ham.
– Det er super dejligt at kysse med Fie. Hun har jo lavet lidt på læberne, og det kan man godt mærke. Og så er hun super sød, og hun kysser rigtig godt. Jeg kunne sikkert godt bliver forelsket i Fie, hvis man ser bort fra udseendet af, forklarer Jonas.
– Bla bla bla, og han hopper lige i, griner Fie lumsk.
AFSLØRING: Lennys kæreste er ny ‘Paradise’-babe
LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
Smugkig lidt af aftenens afsnit nedenfor:

Find også ud af, hvordan det går Fie og Jonas i aften klokken 22.00 på TV 3.
AFSLØRING: Her er endnu et ‘Paradise’-par
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering