Nyt par i realityland - Her & Nu

Nyt par i realityland

Den smukke Julie Lyck fra ‘For lækker til love’ må nu trække sig fra markedet, da hun ikke længere er single. Og den heldige fyr er ingen ringere end storcharmøren Steffan Bak fra ‘Paradise Hotel’.

Af Maiken Støvring - 10. januar 2013 kl. 11:34

Et nyt, hot reality-par er fundet. Julie og Steffan har netop offentliggjort kærligheden til hinanden. I ‘For lækker til love’ fulgte vi Julies kamp for at finde den perfekte gentleman, men nu er jagten endelig slut. Men faktisk har turtelduerne haft et godt øje til hinanden længe.
– Vi har altid haft en godt øje til hinanden, så man kan vel sige vi har haft et on/off forhold  fortæller Steffan til Realityportalen.dk, hvortil Julie tilføjer:

Stefan Bak og Julie Von Lyck er meget glade for hinanden. (Foto: TV3)

Stefan Bak og Julie Von Lyck er meget glade for hinanden. (Foto: TV3)


– Ja det er rigtigt, at vi tidligere har været sammen. Vi har altid haft en god kemi og et godt øje til hinanden. Første gang jeg overhovedet så ham, var da han var med i ‘Paradise Hotel’ og der kan jeg tydelig huske, at jeg rejste mig fra stolen og sagde til mine veninder “ham der, ham vil jeg gerne score”. Vi mødtes første gang i april på en bytur i Vejle, og siden har vi været  sammen on and off og er nu endt med at blive kærester, fortæller Julie glad.
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen 2’: Her er holdet
Kærligheden har været på standby
Selvom de to har været hotte på hinanden længe, er det altså først nu, de har kunne kalde sig kærester.
– Jeg har haft utrolig travlt med mine tv-projekter og mit studie, og derfor har vi ikke kunne definere vores forhold før nu. Men da jeg kom hjem fra min tur i junglen (red. optagelserne til ‘Divaer i junglen’), fandt jeg ud af, hvad han betød for mig, og nu har jeg bare indset, at det skal være mig og ham.  I slutningen af måneden skal vi også ud at rejse sammen, hvilket jeg glæder mig til, fortæller Julie.
På grund af deres on/off kærlighed havde den smukke realitystjerne derfor heller ingen problemer med at færdiggøre optagelserne til ‘For lækker til love’.
– Vi var ikke kærester under indspilningen af den nye sæson af ‘For lækker til love’.  Vi har været sammen on and off i lang tid, så derfor har jeg sagtens kunne date i programmet med god samvittighed, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Nadia fandt kærligheden i ‘6 på date’
Ægte kærlighed
Parret har været on and off i en længere periode. Men nu er de altså kærester. (Foto: Privat)

Parret har været on and off i en længere periode. Men nu er de altså kærester. (Foto: Privat)


Kærligheden var ikke til at overse, da Realityportalen.dk fik fat i parret. De havde kun kærlige ord til hinanden.
-Julie har en fantastisk personlighed og er dejlig at tilbringe tid med. Jeg nyder hendes selskab og tror på, at hun er den rette, fortæller en lykkelig Steffan.
Og Julie er også ramt af Amors pile.
– Han er den rette fordi, han er den eneste fyr jeg har mødt, hvor jeg 100 procent kan være mig selv. Han er den sødeste fyr i verden, og har det største hjerte. Han er velopdragen og så er han en flot fyr. Jeg føler mig tryg sammen med ham og han har den dejligste familie, slutter en forelsket Julie.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.