Nyt par i realityland

I onsdags slog det nye reality-makkerpar pjalterne sammen.

Af Lykke Buhl - 22. maj 2020 kl. 14:58

Der er kommet et nyt makkerpar i realityland. I onsdags slog Ida Søjborg fra ‘Love Island’ og Robin Christensen fra ‘Ex on the Beach’ nemlig pjalterne sammen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! “Skatter” vender tilbage til skærmen
De ejer begge en virksomhed, hvor de tilbyder online træningsforløb, og derfor har de nu besluttet sig for at dele et kontor i et kontorfællesskab for netop den type virksomheder.
– Vi er blevet tilbudt at slå os ned på vores helt eget kontor ude hos vores platformudbyder. Og det takkede vi selvfølgelig ja til, da mig og Ida har fundet ud, af vi kan arbejde godt sammen, selvom vi har hver vores klienter, fortæller Robin til Realityportalen.
– Altså vi bestemmer egentlig selv, om vi ville sidde sammen, men vi er rigtigt gode til at sparre med hinanden, plus vi fungerer godt sammen, så vi var begge enige om, at det var en pisse god idé at dele kontor, så vi kan få det bedste ud af hinandens selskab på arbejdet, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Nyt reality-venskab: I starten hadede vi hinanden på grund af denne fyr

Sådan kender vi hinanden

Det er efterhånden et års tid siden, at Robin og Ida lærte hinanden at kende. Den gang var det også deres fælles interesse for træning, der bragte dem sammen.
– Jeg havde lavet en story om, at jeg skulle bruge et lift til Ringsted for at se et bodybuilding show, og der havde hun tilfældigvis set min story og tilbød et lift, da hun skulle til samme show. På daværende tidpunkt vidste jeg ikke, hvem hun var, men takkede selvfølgelig pænt ja til liftet. Efterfølgende har vi bare snakket som venner i ny og næ. Og det har så resulteret i, at vi faktisk klikker rigtigt godt som venner, forklarer Robin.
LÆS OGSÅ: Linse har fået en genial idé – Cengiz bakker op
Og nu er venskabet altså blevet taget til det næste skridt, hvor Robin og Ida er blevet en slags kollegaer, der deler deres arbejdsdag med hinanden.
– Jeg tror, vi fungerer godt sammen, fordi vi respekter hinanden. Hun har for eksempel brug for ro, så hun kan snakke i telefon med sine klienter, dog så jeg stadig kan være der, så er der stille fra min side, plus vi har flere ting til fælles, end vi nok lige havde regnet med, der gør det nemt at snakke sammen, selv på arbejdet, fortæller Robin.
LÆS OGSÅ: UPS! Sønnen afslørede ‘Paradise’-babes hemmelige graviditet
LÆS OGSÅ: CHOK! Hot ‘Paradise’-par er ikke længere kærester