Nyt par i ‘Luksusfælden’: Nægter at hjælpe kæresten

Kæresteparret Jakob og Lene drømmer om et fælles hus. Men trods eksperternes råd, så stejler Lene over at skulle betale noget som helst af på Jakobs gæld.

Af Lykke Buhl - 16. marts 2021 kl. 12:42

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ møder vi kæresteparret Jakob og Lene fra Gilleleje. Selvom de bor sammen med deres fælles barn, så er deres økonomi fuldstændig opdelt. Pædagogmedhjælperen Lene vil nemlig ikke blandes ind i murerlærlingen Jakobs store gæld.

Samtidig har de en stor drøm om at købe et hus sammen. Men Lene stejler, da eksperterne Kenneth Hansen og Jan Swyrtz forklarer, at det kræver, at hun skal sælge sin bil og betale mere af på Jakobs gæld, end han selv kan, for at drømmen kan realiseres.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Samtidig ligger der en stor udgift og lurer: Jakob skal have lavet sine tænder, der er ødelagte efter mange år uden tandbørstning. Jacob har forsømt sine dårlige tænder, fordi han tænker, det ikke nytter noget, når det alligevel står så sløjt til. Den samme tilgang har han til sin økonomi.

Eksperterne finder nemlig frem til, at det står så galt til økonomisk, at Jakobs kreditorer har taget udlæg i det sommerhus, han ejer med sine søskende. Og så er hans gæld dobbelt så stor, som både han og Lene troede.

Herunder kan du se klippet, hvor oplysningen om Jakobs store gæld knuser drømmen om et fælles hus

‘Luksusfælden’ kan ses i aften kl. 20 på TV3 eller nu på Viaplay.