Nyt navn til Geggo

Stephanie Kim Christiansen stod der indtil for nylig på bryggebabens dåbsattest, men efter en tur hos en numerolog, er det nu lavet om.

Af Maiken Støvring - 25. januar 2013 kl. 16:21

Kært barn har mange navne. Det er måske grunden til, at Linse har givet sin datter tre. Men den smukke pige fra Bryggen var dog ikke helt tilfreds, og opsøgte derfor en numorolog.
– Før hed jeg Stephanie Kim Christiansen, men numorologen mente, at jeg stødte ind i de forkerte mennesker, der udnyttede og brugte mig, og at jeg fik alt for meget dårlig energi ved det, fortæller Stephanie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er en mega diva
Karma og håb
Stephanie har aldrig været glad for navnet Kim, og havde allerede ændret det til Karma. Men det var altså ikke helt nok.
– Jeg havde i forvejen ændret Kim til Karma og dét var godt for mig, sagde hun. Mit efternavn gav mig dog dårlig energier og jeg skulle tilføje et ekstra mellemnavn, for at få det optimale ud af mit liv. Hun gav mig et par foreslag at vælge ud fra, og det skulle være et af dem. Så nu hedder jeg Stephanie Karma Hope Kristiansen, forklarer divaen.
Umiddelbart hedder Geggo altså stadig det samme, og det er hun meget lettet over. Men de to nye mellemnavne passer hende rigtig godt.
– Jeg elsker lidt mit nye navn, det er sådan lidt ømt i det, slutter hun glad af.
Den 28. januar kan Geggo opleves i en ny sæson af ‘Divaer i junglen’.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.