Tanja fra 'Mit plastikmareridt': Jeg hviler i mig selv nu

11 uger efter operationen var Tanja stadig ved godt mod, og selvtilliden har fået et stort boost.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 31. august 2016 kl. 21:55

Da Tanja for første gang trådte ind hos lægerne i ‘Mit plastikmareridt’, var hun meget ked af de deforme bryster, hun havde fået efter en brystforstørrende operation i Prag. Hun ærgrede sig især over, at det ene bryste hang mere end det andet.
I programmet valgte lægerne at hjælpe Tanja, og 11 uger efter optagelserne, da vi talte med hende, var hun ovenud tilfreds med det færdige resultat. Dog skulle deltagelsen lige vendes med familien.
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Jeg har ikke længere sex 3-4 gange om dagen
– Det er simpelthen helet så pænt, og jeg har været rigtig glad for min deltagelse i programmet, men det har selvfølgelig været meget grænseoverskridende at skulle vise mine bryster på landsdækkende fjernsyn. Dog er jeg ikke et blufærdigt menneske, så da jeg havde fået den clearet med min mand og min datter på 11 år, så syntes jeg egentlig, det var fint nok, fortæller Tanja til Realityportalen.dk, og hun er da også glad for måden, hun blev fremstillet på i programmet:
– Jeg synes faktisk, det er blevet vinklet rigtig fint, for jeg føler ikke, at jeg er blevet udstillet som hverken dum eller ydrefikseret. Jeg var egentlig bange for, at man skulle få et indtryk af mig, hvor det hele handler om at se godt ud, for det er ikke kun det, det handler om for mig. Det handler om at have det godt med mig selv og mine bryster, hvilket er vigtigt for mig.
LÆS OGSÅ: Dorthe fra ‘Mit plastikmareridt’: Jeg er så lykkelig
Selvtilliden har fået boost
I dag kan Tanja tydeligt mærke på sig selv, at operationen har givet hende selvtilliden tilbage. Og når hun ser sig i spejlet, er det med et stort smil på læben.
– Jeg hviler meget mere i min krop nu, da der ikke er noget, jeg skal skjule. Jeg bliver nok aldrig typen, der kommer til at gå med nedringede bluser eller noget, men bare det at man selv synes, at man er pæn og helt normal, og at der ikke er noget deformt eller skørt ved en mere.
Og det var ikke kun udseendet, der generede Tanja. Det var også begyndt at blive smertefuldt at gå rundt med derforme bryster, så hun fandt på alternativer løsninger.
– Det eneste bryst var begyndt at gøre ondt, og jeg er jo både idrætslærer og svømmelærer, så det var med tre sports-bh’er til sidst. Det er dejligt også at være sluppet af med den smerte, og det har gjort tingene meget nemmere. Det har samtidig hjulpet, at min familie har taget det så hele så pænt og støttet mig.
LÆS OGSÅ: ‘Mit Plastikmareridt’: Gemmer bryster derhjemme
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: 35-årige Gitte har en tung tissekone
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.