'Mit plastikmareridt'-deltager havde tråde i brysterne: Sådan er det gået hende - Her & Nu

'Mit plastikmareridt'-deltager havde tråde i brysterne: Sådan er det gået hende

Efter tre års plastikmareridt fik Camilla endelig den hjælp, hun havde brug for.

Af Jonas Sand - 9. november 2016 kl. 21:55

I aftenens afsnit af ‘Mit plastikmareridt’ var der stor hjælp at hente til Camilla. Tre gange havde hun været igennem en brystoperation, og selv om den seneste lå flere år tilbage, døjede hun stadig med sår og tråde, der voksede ud af brystet.
I første omgang troede lægerne, at hun overdrev, men efter undersøgelser måtte de sande, at det gjorde hun ikke. Derfor valgte de også, at de ville forsøge at hjælpe hende, hvilket fik hende til at bryde i gråd.

Artiklen fortsætter under videoen.


LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Mit plastikmareridt’-kirurg: Hvordan kan lægen leve med sig selv?
Operationen har hjulpet
Kirurgerne fra ‘Mit plastikmareridt’, Faye og Jens Jørgen, gjorde et forsøg på at hjælpe hende. De fjernede alle trådene fra hendes bryster – og det virkede heldigvis.
– Det er gået godt. Der er ikke flere tråde – i hvert fald ikke endnu. Det tror jeg nu heller ikke, at der kommer, og der er heller ingen smerter, fortalte en glad Camilla til lægerne, der også var tilfredse med resultatet af operationen.
Dermed ser det ud til, at Camille har fået afsluttet det plastikmareridt, hun har levet med i de seneste år.
Herunder kan du se, hvordan det så ud, da Camilla viste resultatet fra for lægerne.

LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Philip stopper aldrig med operationer
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Gabriella jubler: Jeg er et helt nyt menneske
LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’-Rebecca jubler: Jeg får alligevel hjælp
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.