Liv fra 'Den store Bagedyst': Sådan går det nu

Hun imponerede både seere og dommere med sine flotte og overdådige kagekreationer, da hun deltog i tv-konkurrencen “Den store bagedyst” sidste år.

Af Ritzau - 6. februar 2016 kl. 18:55

Den 24-årige nordjyde Liv Martine blev den store vinder, og efterfølgende har hun haft mindst lige så travlt med at bage, som hun havde under konkurrencen.
– DR havde forberedt mig på, at hvis man vandt, så ville det gå stærkt. Jeg syntes, at det var hårdt at komme igennem konkurrencen, men efterfølgende har det bare været endnu vildere. Det er nærmest som om, at det ikke har været helt ægte, griner hun og tilføjer:
– Det har godt nok været vildt, og det bliver bare ved og ved.
LÆS OGSÅ: Eksklusivt: Livs kageopskrift til dig!
Travlt optaget
Hverdagen er nu pakket med kagearrangementer og events. Derudover har den blonde nordjyde et samarbejde med Dr. Oetker, hun har aftalt at starte en blog, og så har hun også kastet sig over et bogprojekt.
Alt sammen ved siden af sit fuldtidsjob som socialpædagog, og det job har hun tænkt sig at beholde.
– Jeg er megaglad for mit rigtige arbejde. Jeg kan sindssygt godt lide det, og det gør mig vildt glad. Så bagningen er bare en hobby, men det er selvfølgelig fedt, at man kan tjene nogle penge på det nu, siger Liv Martine, der bager om aftenen og på fridage for at blive klar til kagearrangementerne.
LÆS OGSÅ: Liv triumferede i bagedysten: Jeg VILLE vinde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.