NYT I SAGEN: Politiet afslører, at Lamar Odom tog stoffer før kollaps

Den tidligere NBA-basketballspiller Lamar Odom bliver fortsat meldt i kritisk tilstand efter at være blevet fundet bevidstløs på et bordel i Nevada tirsdag eftermiddag lokal tid.

Af Ritzau - 15. oktober 2015 kl. 10:25

Tv-stationen NBC News kunne onsdag citere kilder for, at 35-årige Odom har fået mindst ét slagtilfælde, ligesom hans hjerne kan have taget skade efter kollapset, der kan være forårsaget af massivt indtag af stoffer.
Politiets talskvinde Sharon Wehrly fortæller, at politiet modtog et alarmopkald fra to ansatte på bordellet.
– De oplyste, at manden havde taget kokain. De vidste, at han havde taget det lørdag, men var usikker på, om brugen var fortsat derefter, oplyser Wehrly ifølge nyhedsbureauet AFP.
LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Khloe Kardashians eks-mand lagt i respirator

Foto: ALLOVER

Khloe Kardashian er teknisk set stadig gift med Lamar Odom og skal derfor stå for de svære beslutninger i forhold til Lamars kritiske tilstand. (Foto: ALLOVER)


– Derudover fortalte de, at han havde brugt op til ti seksuelt præstationsfremmende piller de seneste tre dage. Han var bevidstløs, men kunne trække vejret. Der kom blod fra hans næse og mund sammen med et hvidt stof, siger talskvinden.
Et laboratorium skal nu undersøge en blodprøve for at fastslå, hvilke stoffer Odom præcis har benyttet sig af.
Lamar Odom er ikke blot kendt fra sin basketballkarriere, der sluttede i 2013 og blandt andet indbragte to NBA-titler med Los Angeles Lakers.
Han er også gift med Khloe Kardashian, der er kendt fra amerikansk reality-tv. Kardashian indgav dog skilsmissebegæring i december 2013, og i juli i år underskrev de begge skilsmissebegæringen. Skilsmissen er dog ikke endelig, før retten er færdig med at behandle den.
LÆS OGSÅ: CHOK: Khloe Kardashians eksmand fundet livløs 
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashians vilde vægttab
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian: Derfor kunne jeg ikke tabe mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.