NYT I SAGEN: Det viser Lamars blodprøver

Khloe Kardashians mand, Lamar Odom, har nu fået svar på et par meget sigende blodprøver, efter han blev fundet livløs på et bordel i Nevada – og her er resultatet.

Af Emilie Holm Egebro - 27. oktober 2015 kl. 9:15

Lamar Odom blev for nyligt fundet livløs på et bordel i Nevada, hvor han havde festet med prostituerede og havde taget potensforstærkende naturmedicin flere dage i træk. Heldigvis er han nu vågnet og lægerne er optimistiske omkring hans chancer for at overleve.
NBA-stjernen blev i sidste uge forflyttet til et hospital i Los Angeles. Han fik inden flytningen taget en række blodprøver, og nu er resultaterne blevet offentliggjorte.
Det viser sig, at Lamar Odom har haft kokain i blodet, da han blev indlagt på hospitalet, det skriver nyhedssitet TMZ.
Og ifølge TMZ er der dermed stor mulighed for, at Lamar vil blive retsforfulgt for besiddelse af stoffer. Dog er der ikke store chancer for, at han vil komme bag tremmer.
Nærmeste fremtid vil dog, for Lamars vedkommende, foregå på hospitalet, da meget tyder på, at han skal have en lever-transplantation . 
Realityportalen.dk følger sagen tæ, og vil holde dig opdateret, hvis der sker nyt i sagen.
Se galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Lamar Odoms organer svigter: Skal have transplantation
LÆS OGSÅ: NYT I SAGEN: Lamar Odom er vågnet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.