Galleri: Så store er Louise Brylles børn blevet

‘De unge mødre’-deltageren har svært ved at forstå, hvor tiden bliver af.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. juli 2016 kl. 18:55

Tilbage i 2013 stiftede seerne for første gang bekendtskab med Louise Brylle i ‘De unge mødre’. Hun var netop flyttet fra kæresten og ud i Toftlund med sine to børn Julie og Mads. Der er sket meget i familiens liv siden 2013, og ‘De unge mødre’-deltageren har svært ved at forstå, hvor tiden er blevet af.
– Tiden går virkelig stærkt. Mads er seks år nu og starter i skole d. 8 august, så han glæder sig helt vildt og venter spændt på den store dag. Julie er fire år og starter i skole næste år, så det går dem rigtig godt, fortæller Louise og slår fast, at det bliver en stor dag, når de starter i skole.

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

(Foto: Janus Nielsen / Kanal 4)


– Jeg tror nok, at jeg kommer til at fælde en tåre eller ti den dag, de starter i skole. Jeg kan simpelthen ikke forstå, at de er blevet så store efterhånden, jeg kan ikke følge med mere.

LÆS OGSÅ: Louise Brylle afslører: Jeg er stadig meget ked af min krop

Pause fra tv
Louise bor i dag sammen med sin kæreste, Jesper, som har støttet hende igennem programmet, og parret er så småt begyndt at tænke på at udvide familien.
– Jesper og jeg vil rigtig gerne have et barn sammen, men først skal vi lige have klaret studiet. Men med hensyn til bryllup, så ved jeg det ikke helt endnu, men det kommer nok på et tidspunkt, fortæller Louise.
Louise tager lige nu et afbræk fra ‘De unge mødre’, og hun er endnu ikke helt sikker på, hvornår hun vender tilbage på skærmen igen.
– Jeg holder pause fra ‘De unge mødre’ indtil februar næste år i hvert fald, så fra februar kan det godt tænkes, at I ser os igen på skærmen.
Se alle billederne af Mads og Julie i galleriet øverst i artiklen. 
Louise Brylle har tabt 38 kilo
LÆS OGSÅ: Knaldperlen om vægttab: Jeg var ved at eksplodere
LÆS OGSÅ: Kaare Sand: Derfor er ‘De unge mødre’ helt unik
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.