'Paradise'-Stina jubler: Jeg har fundet kærligheden - Her & Nu

'Paradise'-Stina jubler: Jeg har fundet kærligheden

Realitystjernen er i den grad blevet ramt af Amors pil.

Af Jonas Sand - 22. august 2016 kl. 08:55

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Stina Bentsen Petersen svæver på en lyserød sky i disse dage. Realitystjernen har nemlig fundet kærligheden med 27-årige Alexander fra Amager, afslører hun.
– Vi har mødt hinanden på datingsiden Badoo, hvor han tog kontakt til mig. Jeg ved ikke præcis, hvornår vi blev kærester, men det blev helt officielt i tirsdags. Vi har kendt hinanden i nogle måneder, jubler Stina til Realityportalen.dk.
Alexander har selv en datter på fire år, og både Stinas datter, Stephania, og ekskæresten Michael, der er far til datteren, har taget godt imod det nye familiemedlem.
– Stephania er rigtig glad for ham. Hun kysser og krammer ham, hver gang vi ses. Michael og Alexander har også mødt hinanden, og det gik rigtig godt, siger Stina.
LÆS OGSÅ: Stina afslører abort: Ventede barn nummer to
Drømmer om flere børn
Amors pil har i den grad ramt den tidligere paradiso, der nyder at have en mand at dele sin hverdag med.
– Det bedste ved at være i forhold er nok, at han gør mig så glad, og at vi er to om Stephania. Det er helt underligt at få noget hjælp, og jeg tager mig selv i at fortælle ham, at jeg nogle gange lige skal vænne mig til det.
Og selv om forholdet er meget nyt, så ved Stinas nye kæreste godt, hvad han vil have i fremtiden. Stina selv er dog lidt mere tilbageholdende.
– Han snakker allerede om, at han gerne vil have flere børn. Men det er ikke noget, jeg har lyst til lige nu. Men hvem ved, måske kommer der en lillebror eller -søster til Stephania i fremtiden, fortæller hun.
Se flere billeder af parret i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: DRAMA: Gravid ‘Paradise’-babe skal være alenemor
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.