'Nyskilt'-Laila: Min eks-mand havde et kvinde-misbrug

Laila havde ikke svært ved at gå fra eks-manden, da hun opdagede hans mangeårige utroskab.

Nyskilt
Af Jonas Sand - 22. april 2015 kl. 19:25

I øjeblikket kan du opleve Laila Iben Schmidt i Kanal 4-programmet ‘Nyskilt’, hvor hun kaster sig ud i singlelivet. Hun skal forsøge at komme videre i livet efter et fejlslået ægteskab med en mand, som var hende utro igennem flere år.
I første omgang valgte Laila og manden at gå i parterapi, men da Laila fandt ud af, at der var flere andre kvinder i mandens liv, kunne hun ikke klare det mere.
– Det gik op for mig, at det jo ikke kun var én kvinde. Der var rigtigt mange, og han havde faktisk et decideret kvinde-misbrug. Det gad jeg simpelthen ikke være med til, og så forlod jeg ham, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Stina med i nyt tv-program
Forbavsende let at gå
I første omgang havde den 42-årige Laila ingen problemer med at forlade luksuslivet og manden gennem ti år, men det ændrede sig.
– Det var forbavsende let at gå. Men derefter kom sorgen og krisen, og jeg har aldrig været så bange før. Det var ikke nemt, fortæller Laila, som dog ikke så nogen anden udvej.
– Når først man opdager utroskab, så slår ens følelser og tillid over på en nødgenerator, og det kræver det enormt mange ressourcer at få tilliden tilbage. Da jeg så opdagede, at han havde svigtet mig igen, var jeg nødt til at trække stikket på nødgeneratoren også.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab
Stor kontrast
Før skilsmissen havde Laila en stor og flot villa i Nordsjælland, og der var styr på økonomien. Men hun har måttet indse, at pengene ikke helt rækker så langt, når man er single.
– Det har da været en kæmpe omvæltning. Før kunne jeg nærmest købe, hvad jeg ville, men nu står jeg virkelig og tænker længe, inden jeg laver et impulskøb til 20 kroner. Det er jo en pakke rugbrød og to liter mælk, griner Laila, som er kommet styrket ud af det.
– Det var da et helvede i starten, men jeg er blevet vant til det. Nu er det blevet en sport for mig at finde lækkert tøj i genbrugsforretninger og sådan noget. Det er en stor kontrast i forhold til mit tidligere liv.
Du kan følge Laila og de andre singlekvinder hver onsdag klokken 21:00, når Kanal 4 sender ‘Nyskilt’.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg elsker at være mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.