'Nyskilt'-Carina: Nu handler det om mine børn

Skilsmissen var en stor omvæltning for både Carina og børnene, og nu skal de bare nyde tiden sammen.

Af Jonas Sand - 15. april 2015 kl. 19:30

Carina Holm Hansen er en af de kvinder, man i øjeblikket kan følge i Kanal 4-programmet ‘Nyskilt’. Den 34-årige kvinde blev i slutningen af sidste år skilt fra sin eks-mand, som hun havde været sammen med, siden hun var 19 år gammel.
Men Carina er på ingen måde på jagt efter en ny mand, selv om hun ikke er vant til at være single.
– Min fremtid handler i første omgang om mine børn. Nu skal jeg være alene sammen med dem, have fundamentet på plads og blive et helt menneske igen, fortæller hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Nyskilt’-Laila udgiver bog om eks-mandens utroskab
Kæmpe omvæltning
Det hele er stadig meget nyt for både Carina og hendes to børn, som havde det svært, da de fik at vide, at far og mor skulle skilles.
– Det hele har været en kæmpe omvæltning for os alle, og vi er stadig midt i det hele. Man siger, at det tager to år for børn at komme sig over en skilsmisse, og jeg tror egentligt, at det er det samme for voksne, lyder det fra Carina.
LÆS OGSÅ: Paradiso gravid og forladt i nyt tv-program
Positive reaktioner
Selv om ‘Nyskilt’ kun har kørt over skærmen i nogle uger, så kan Carina allerede nu mærke en stigende opmærksom.
– Der er mange kvinder, der har taget fat i mig og siger, at det er mega sejt, at jeg stiller mig frem. Jeg har fået så mange fine reaktioner, siger Carina, som ikke regner med at skulle være single resten af livet.
– Jeg skal lige finde ud af, hvem jeg egentligt er, og hvad mit liv skal indeholde. Men jeg skal ikke være alene med en masse katte resten af mit liv, griner hun.
Du kan møde Carina og de andre kvinder hver onsdag kl. 21:00, når Kanal 4 sender ‘Nyskilt’.
LÆS OGSÅ ’Paradise’-Stina: Mit liv er på standby
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.