Nynnes krav til Robert: Ned på knæ!

Nynne venter spændt på, at Robert frier til hende.

Af Kenth G. Madsen - 15. maj 2021 kl. 10:58

Robert Hansen luftede kærligheden til den 15 år yngre Nynne Larsen ved ankomsten til Aveny T’s verdenspremiere på ‘Mit navn er Greta’. Efter et års tid sammen – kun afbrudt af et kortvarigt brud i januar, hvor de dog hurtigt fandt sammen igen – virkede parret meget glade for hinanden, og de deler fortsat en lejlighed i København.

– Vi er ikke forlovet endnu. Jeg venter stadig spændt på, at han skal falde på knæ. Hvis han vil have mig, så må han jo vise det, opfordrede Nynne den 41-årige ‘Anja og Viktor’-skuespiller.

LÆS OGSÅ: WHAT! To deltagere taget i snyd: Smidt ud af realityprogram

– Jamen, jeg har døjet med mit knæ, svarede Robert Hansen som dårlig undskyldning.

– Vores forhold var ikke så turbulent, som det blev udlagt i medierne. Jeg var nok lidt for hurtig på tasterne, undskyldte Nynne Larsen, mens parret gjorde sig klar til at fremvise coronapas, så de kunne blive godkendt af vagterne til deres pladser i salen.

Nynne og Robert viser coronapas til dørvagten (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Bendtner og Philine sammen igen

Har det dejligt sammen

– Vi har det dejligt sammen, men vi kan jo også blive uvenner, når han ikke gør, som jeg vil have, understregede hun, mens Robert Hansen glædede sig over teateråbningen efter lang tids nedlukning.

– Det er jo så dejligt, at det er startet op igen. Så forhåbentligt kan jeg selv komme tilbage på scenen. I morgen skal jeg i øvrigt på optagelser til en ny tv-serie, som jeg ikke kan sige så meget om endnu, sagde Robert Hansen hemmelighedsfuldt.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitybabe indlagt: Komplikationer med hjertet

LÆS OGSÅ: Kendispar chokerer: Derfor sover vi ikke sammen