Nynne Larsen åbner op om problemer med kæresten

Fortiden spøger hos realitystjernen, Nynne Larsen, og kæresten Elias. 

Af Lotte Knudsen - 28. december 2021 kl. 11:32

Tilbage i august gik det helt galt mellem Robert Hansen og Nynne Larsen, der på dramatisk vis og med offentligheden med som tilskuere gik fra hinanden. Det skete, efter at Nynne anklagede Robert for vold og postede et billede på Instagram af sit ansigt, der var gult og blåt.

LÆS OGSÅ: Silas Holst skjulte stor hemmelighed for kæresten

Bruddet var en hård omgang for den 25-årige realitybabe, der efterfølgende kæmpede med en følelse af mindreværd og tilbagevendende mareridt om natten. I dag er hun for alvor ved at få det godt igen, og hun har fået en ny kæreste, Elias. Desværre, dukker der stadig traumer op fra fortiden, og de skaber udfordringer i det nye forhold.

– Jeg er vildt glad for Elias, ingen tvivl om det, men jeg kommer fra et forhold, som var meget kaotisk, og der er noget rod inde i mit hoved, som jeg skal have bearbejdet. Så vi tager en dag ad gangen, fortæller Nynne.

LÆS OGSÅ: Bubber har friet: Hun sagde ja

At være tilskuer til Robert Hansens alkoholmisbrug, er en af de ting, som særligt sidder dybt i Nynne.

-Der var en episode, hvor Elias og jeg var ovre og handle, og så ville han gerne have en øl til maden. Hele mit tankemønster gik bare på, om der så ville gå fest i den, og det gjorde der jo ikke. Man kan godt drikke øl til maden, hvis man ikke har et problem med alkohol og kokain, forklarer Nynne.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne ramt af corona

Læs mere om