Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

Nynne ønsker, at Robert skal få den hjælp, han har brug for.

Af Louise Vilsbøl - 20. august 2021 kl. 5:40

Det kom som et chok for de fleste, da realitystjernen Nynne Larsen, som er kendt fra realityprogrammerne ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’, i onsdags anklagede skuespillerkæresten, Robert Hansen for vold ved at lægge et billede af sit forslåede ansigt op på Instagram med teksten.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

– Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.

Det strømmede efterfølgende ind med støttende kommentarer, og på Roberts Instagram væltede det ind med knap så pæne ord, og det står klart, at man her skal man lede meget længe efter dem, der støtter ham i denne tid. Da Nynne lagde billedet op, kommenterede Robert Hansen selv på hendes billede med ordene “Elsker dig altid”, som han heller ikke fik meget ros for af Nynnes følgere.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Lad være med at svine Robert til

På Nynnes Instagramstory kan man også se, at hun har modtaget flere buketter blomster fra venner og folk, der gerne vil vise hende, at de er der for hende og føler med hende. Derfor sender hun nu en stor tak og understreger, at hun er meget rørt over den opbakning, hun har mødt. Men hun har også en bøn til dem, der støtter hende.

– Når det så er sagt, så vil jeg rigtig gerne bede jer om ikke at svine Robert til under hans billeder eller fremstå truende. Det ændrer nemelig ikke på, hvad der er sket, og hævn er ikke vejen frem. Jeg ønsker ikke, der skal ske ham noget dårligt – jeg ønsker kun, at han får den rette hjælp. For det fortjener han. Det fortjener alle, som har brug for det, skriver Nynne i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

– Jeg har fortalt min historie for min egen skyld og for at være et forbillede for andre, der måske står i den samme situation. Man skal ikke skamme sig eller føle sig forkert. Jeg fortalte min historie for at få lettet mit hjerte og få det ud af mit system. Men man skal heller ikke hævne sig. Så vær det større menneske. Tak.

På Roberts Instagram kan man se, at flere af hans seneste billeder er plastret til med knap så pæne kommentarer – det drejer sig både om billeder af ham selv og af sønnen. Det er altså de kommentarer, som Nynne opfordrer til, at man stopper med.

Hun afslører desuden, at episoden, hvor hun fik det forslåede ansigt, skete, mens hun og Robert var på kærlighedsferie i Spanien i juli måned. Hun har på sin story delt et billede fra 16. juli, hvor man kan se det medtagede ansigt.

Realityportalen mødte ellers Nynne så sent som i lørdags ved Vi elsker 90’erne i Rødovre, hvor hun fortalte, at det gik strygende med forholdet, hun var dog irriteret over, at Robert ikke havde friet endnu. Efterfølgende har hun besluttet sig for at stoppe forholdet og fortælle sin historie. Se videoen med Nynne fra lørdag øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’