Nynne afslører: Vil have ring på fingeren NU

Nynne vil gerne snart have forlovelsesring på fingeren.

Af Rikke Lynge - 26. juni 2021 kl. 14:55

Selvom kendisparret Robert Hansen og Nynne Larsen kun lige er hjemvendt fra Spanien, så har parret allerede planlagt en ny ferie til Spanien i 14 dage, det afslører Nynne, da Realityåportalen taler med hende til Reality Awards.

– Jeg har sommerferie fra studiet, og jeg er så privilegeret at have en mand, der arbejder som skuespiller, og som arbejder, når der er job, og så har han fri for resten. Så han er på alle mulige optagelser nu, og så holder vi fri i 14 dage sammen derefter, fortæller Nynne, der har en plan for den næste ferie.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-stjerne giver ny udmelding om børn

– Altså han siger, at det er planen, vi skal forloves, og jeg har en ring på fingeren, jeg har fået af ham, men det er ikke en forlovelsesring. Så jeg håber da, at den kommer på fingeren til næste ferie, det er jo ikke for sjov, vi tager afsted, griner Nynne.

LÆS OGSÅ: Nynne åbner op: Det elsker jeg ved Robert

Robert Hansen og Nynne Larsen kunne ikke holde fingrene fra hinanden, da de deltog i premieren på ‘Mit navn er Greta’ (Foto: Peter Hauerbach)

Selvom Nynne og Robert taler om fremtidsplaner sammen, så har det ikke været helt uden udfordringer at påbegynde et offentligt forhold. Efter kun fire måneder gik parret fra hinanden, men nu er de landet et sikkert sted.

– Man skal altid lige lande i et parforhold, og jeg synes personligt, at det er svært at være så offentlig. For mig er Robert jo bare min kæreste, så det her med, at der er så meget opmærksomhed omkring ham, det synes jeg er mærkeligt, fortæller Nynne, der ikke har flere kommentarer til det tidlige brud.

LÆS OGSÅ: CHOK: Corona-smitte med sjælden variant ved Reality Awards