UUH! Teitur kommenterer på forholdet

Hvis man dømmer ud fra de sociale medier, ville et godt gæt være, at kunstneren Bro og fitness-baben har fået et godt øje til hinanden. Nu sætter Teitur et par ord på rygtet.

Det kunne godt se ud til, at der er opstået sød musik mellem 24-årige Bro, med det borgerlige navn Kevin Andreasen, og 24-årige Sólbjørg Skoubo. Det ved man, hvis man følger bare en lille smule med på stjernernes Instagram-profiler, hvor de hver især har postet billeder af hinanden.

Her har de også begge delt en video filmet af Teitur, hvor man kan se, at de ligger tæt omslynget i en sofa, og i nat kunne man i en story på Bros Instagram igen se, at de to sov tæt.

Lige for tiden er Teitur, Sólbjørg, Bro og Sofia, der er Sólbjørgs gode veninde, nemlig på Malta. Her skal de være i en uge for at optage en ny musikvideo til Bros nye sang.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor skulle Bianca ud

Indtil videre har hverken Bro eller Sólbjørg dog ville sætte ord på, om venskabet har udviklet sig til en flirt eller mere.

Også hvis man spørger 'Paradise Hotel'-stjernen Teitur, bliver kortene holdt utrolig tæt ind til kroppen.

- Ingen ved det, alle snakker om det, siger Teitur til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

Hvis det ender med, at Bro bliver kærester med Sólbjørg, så er han allerede godkendt af Teitur. I hvert fald blev de to gode venner i 2019, hvor de mødte hinanden under optagelserne til 'Paradise Hotel' sæson 15. Bro lavede nemlig 2019-sæsonens titelsang, ‘Døgnrytme’, og i den forbindelse havde han et kort ophold på hotellet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sólbjørg Skoubo har tabt sig 18 kilo