Nygifte prins Gustav og prinsesse Carina: Kærlighedsferie

Den sidste tid har stået i kærlighedens tegn hos prins Gustav og prinsesse Carina.

Af Nikolaj Vraa - 26. juni 2022 kl. 13:55

Efter deres romantiske slotsbryllup er prins Gustav, 53, og prinsesse Carina, 53, taget på bryllupsrejse i Italien.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Dronningen er i Tivoli…

I sidste weekend blev de nygifte spottet ved Como Søen, der ligger en god dags kørsel fra Bad Berleburg. Her er der rig mulighed for at opleve den flotte natur, som de begge elsker højt.

Artiklen fortsætter under billedet…

Glad og smilende forlod Carina hotellet med håndtasken på armen og en stråhat til at holde solens stråler på afstand. (Foto: Brna Locu/Backgrid/Ritzau Scanpix)

At de begge er udendørsmennesker, er noget af det, de værdsætter meget hos hinanden, og som har gjort deres forhold stærkt.

LÆS OGSÅ: Marselisborg Slot bliver renoveret for 40 millioner

– Vi har kærlighed til hinanden og går på kompromiser. Det er det, det handler om. Og hvad, jeg også synes, er vigtigt, er at have noget tilfælles. Vi kommer fra forskellige baggrunde, men vi elsker begge naturen og vores hunde. Hver dag går vi tur sammen. Om det er morgen eller aften, så gør vi det sammen. Og så elsker vi at rejse. Også i svære tider har vi vist, at vi er der for hinanden og kan stole på hinanden. Og så har vi det sjovt sammen, sagde Carina i et interview med Billed-Bladet for et par uger siden.

På den dejlige sommerdag var Gustav i shorts og polo, mens Carina bar en blomstret kjole. (Foto:Brna Locu/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Parret bryder sig ikke så meget om stads, og derfor inviterede de også kun 80 gæster til deres bryllup. Til gengæld er de begge meget engagerede i lokalsamfundet og glæder sig uden tvivl begge til at komme hjem til Bad Berleburg, hvor der i næste uge efter to års pause igen skal afholdes Schützenfest.

SE BILLEDERNE: Prins Gustav og prinsesse Carinas romantiske bryllup

Det er den lokale skytteforenings traditionsrige skydefest, der blandt andet byder på et festligt optog gennem byen.

Parret sagde ja til hinanden ved et lille familiebryllup i Berleburg slotskapel den første weekend i juni. (Foto: Brna Locu/Backgrid/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethes oldefar blev afpresset