Nye problemer hos Jenelle Evans: Politiet tilkaldt - Her & Nu

Nye problemer hos Jenelle Evans: Politiet tilkaldt

Politiet dukkede i weekenden op til ‘Teen Mom’-stjernens hus.

Af Jonas Sand - 22. januar 2016 kl. 10:29

Jenelle Evans har haft mange problemer med politiet i løbet af sit liv. Men der har været forholdsvist roligt omkring ‘Teen Mom’-stjernen i den seneste tid, selv om hun er flyttet sammen med kæresten David Eason, der også har en kriminel fortid.
I weekenden sluttede den ro dog, og David Eason tilkaldte politiet til parrets fælles adresse. Det var dog ikke Jenelle Evans, der var skyld i det hele, afslører en politikilde over for Radar Online.
– Det var David Eason, der ringede. Han fortalte, at hans kærestes mor dukkede uinviteret op i huset og begyndte at råbe og skrige af ham foran børnene, fortæller Lt. Brewer til mediet.
Der blev ikke optaget en officiel rapport, men mediet har set filen om sagen. Den viser, at der var tre børn til stede, og der var hverken stoffer eller våben til stede i huset. Og politi kilden fortæller, at der ikke skete mere ved sagen.
– Vi tog ingen rapport, for vores opfattelse var, at det bare var en uenighed mellem ham og moren. Hun er børnenes mormor, så hun har rettigheder til at have dem, og hun forlod huset med dem.
LÆS OGSÅ: MTV caster til ‘Teen Mom 4′, men …
Vises på tv
Men noget tyder på, at tv-seerne får lov til at se episoden, der udspillede sig i søndags. MTV er nemlig i gang med at optage en ny sæson af ‘Teen Mom 2’, og de var i huset under besøget.
– Da vores betjente dukkede op på stedet, var der kameraer, der optog hele den anmeldte episode, fortæller Lt. Brewer til Radar Online.
Jenelle Evans åbnede i slutningen af sidste år op omkring forholdet til moderen. Her fortalte hun, at de to havde flere skænderier, og det skyldtes især, at Jenelle ikke ville filme med sin mor længere. Om det var grunden til dette skænderi, vides ikke. Men der blev i hvert fald optaget.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: VIDEO: Farrah Abraham amok på ‘Teen Mom’-ansat
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.