Her er alle de nye 'Hjem til gården'-deltagere

Endnu en sæson af ’Hjem til gården’ vil snart rulle over skærmen, og her kan du møde deltagerne.

Af Louise Vilsbøl - 8. marts 2018 kl. 14:00

Det populære TV 2-program ‘Hjem til gården’ er tilbage, og her flytter 14 mænd og kvinder med vidt forskellige forudsætninger ind på en gammeldags gård for at prøve kræfter med et primitivt liv på landet. Fælles for dem alle er, at de hver især har et mål med at være der.
Lars er fra Vestegnen, og han har svært ved at stole på andre mennesker. Han håber, at han med sit ophold på gården kan lære det. Dina på 21 år vil vise, at ungdommen ikke er tabt i sociale medier, men faktisk godt kan leve uden, mens nordjyden Allan er på gården, fordi han er en rigtig ‘gør-det-selv-mand’, og han drømmer om at lære at arbejde uden moderne hjælpemidler.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tilbudt millionbeløb for pornofilm
De 14 beboere skal både kæmpe med at leve, som de gjorde i starten af 1900-tallet, og så skal de kæmpe mod hinanden. Konceptet er ligesom sidste år, at der hver uge er en storbonde, som skal pege på en førstekæmper, der skal vælge og udfordre en andenkæmper i tvekamp. Andenkæmperen får den fordel, at han eller hun må vælge mellem styrke, teknik eller viden som disciplin.
Igen er der 500.000 kroner på højkant til den person, der klarer sig gennem alle 40 dage og finalen, og Lene Beier står i spidsen som vært på programmet Lene Beier, og ved sin side har hun mentor Philip Dam Hansen.
Der er premiere på den nye season onsdag d. 21. marts kl. 20.00 – Se og læs mere om alle deltagerne i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-vinderen Trine forelskede sig på tv
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen
LÆS OGSÅ: Helt nøgen: Ung mor smider alt tøjet i nyt tv-program