Nye detaljer: Caroline og David giver status på børn - Her & Nu

Nye detaljer: Caroline og David giver status på børn

Karrieren er lagt på hylden, og nu venter børn og flere rejser.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. august 2020 kl. 20:55

Caroline Wozniacki, 30, og David Lee, 37, kan for tiden følges, mens de tager  den store udfordring op, som det er at bestige Kilimanjaro kun iført shorts. Det er den slags oplevelser, der gerne vil nå at have, inden de skal være forældre.

– Vi vil bestemt stifte en familie en dag, men lige nu nyder vi, at vi ikke har et fastlagt skema og et sted, vi skal være på et bestemt tidspunkt. Vi har haft et fastlagt skema i tyve år, så lige nu er det skønt, at det bare er os to. Hvornår vi skal have børn, det ved jeg endnu ikke. Vi har det dejligt, og vi vil ikke stresse over noget, siger Caroline Wozniacki til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

Og lige nu er de altså i fuld gang med at udleve rejsedrømmene. I ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ rejser Caroline og David gennem Polen, Zanzibar og Tanzania. Men de har flere destinationer, som de gerne vil nå at krydse af på verdenskortet, inden de er klar til at slå sig ned og begynde på familielivet med børn.

– Vi elsker at rejse og se verden. Vi har snakket om at rejse til Machu Picchu, Galapagos, Canada og Alaska – så vi har en meget lang liste. Mange af stederne, som vi har et stort ønske om at se, at måske ikke typiske steder at holde ferie, siger tennisstjernen.

LÆS OGSÅ: Vild udfordring: Caroline og Piotr Wozniacki i helt nye roller

Caroline Wozniacki og hendes ægtemand, den tidligere basketspiller David Lee i ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ (Foto: Discovery Networks Denmark)

Caroline og David under pres sammen

David Lee og Caroline Wozniacki blev kærester i 2016, og den 15. juni 2019 blev de gift i Toscana. Parret er helt klar over, hvorfor de er gode for hinanden, og hvorfor forholdet fungerer så godt.

– Når alt kommer til alt, så handler det om kommunikation, og det er vi gode til. Vi stoler på hinanden og bakker altid hinanden op. Vi nyder mange af de samme ting, for eksempel træner og løber vi sammen, fortæller Caroline.

LÆS OGSÅ: Wozniackis VILDE kærlighedsringe: Diamanter for 10 millioner

Det kommer især til udtryk i det nye reality-program med familien Wozniacki, for her ser man, hvordan ægteparret i fællesskab klarer de forskellige situationer, som både er fysisk og psykisk udfordrende. Både Caroline og David har erfaring med at være under pres på henholdsvis tennis- og basketbanen, men her ved de også altid, hvad de kan forvente. I ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ bliver de sat under en helt anden form for pres, og de kan kun forberede sig ved at være i god fysisk form.

Her reagerer de to sportsstjerner på forskellige måder.

LÆS OGSÅ: Sami og Lea om test af forholdet: Det er jo sygt!

– Vi vidste ikke, hvad vi gik ind til, og hvad vi skulle forvente. Vi skulle bare gå ind i det med åbent sind og være klare til at flytte vores grænser. Når David bliver sat under pres, så begynder han at lave en masse jokes og være meget sarkastisk, mens jeg bliver mere stille og fokuserer meget på, hvad jeg skal gøre lige i situationen. For når jeg for eksempel tænker på, hvor meget der er foran os, så kan jeg virkelig blive overvældet. Derfor fokuserer jeg bare på de næste 30 minutter, fortæller Caroline om om tiden før og under bjergbestigningen.

‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’ bliver sendt på Kanal 5 torsdage klokken 21.00 og kan streames på Dplay.