Nye corona-restriktioner flytter ‘Stjerne Boksning’

Der er blevet trænet i flere måneder, men nu ved deltagerne i ‘Stjerne Boksning’ ikke, hvornår det hele bliver afviklet.

Af Rikke Lynge - 7. december 2020 kl. 13:02

Geggo og Cengiz skulle til februar afholde deres boksearrangement ‘Stjerne Boksning’ sæson 2, men grundet de nye corona-restriktioner, der i dag er meldt ud af Mette Frederiksen, ser de sig nødsaget til at rykke eventet, der ellers allerede kunne melde udsolgt.

– Den 20. februar er ikke længere en realistisk dato, efter COVID-19 restriktionerne nu er fastlagt til at vedholder til tidligst 28. Februar. Det betyder at stævnedatoen rykkes. Alle jer, der har købt billet, får enten mulighed for at refundere jeres billet eller at beholde jeres billetter. Vi skal nok melde ud, når vi har en ny dato, og her vil vi også informere om, hvad I skal gøre, hvis I ikke ønsker at beholde jeres billetter og dermed komme til den nye dato, skrives der på ‘Stjerne boksnings’ Instagram.

LÆS OGSÅ: Baris løber stor risiko med ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Trækker sig efter skarp kritik

Deltagerne til dette års ‘Stjerne Boksning’ har trænet benhårdt siden i sommers, og nu er det altså uklart, hvornår deltagerne får mulighed for at komme i bokseringen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)

LÆS OGSÅ: Det skal Linses nye hund hedde

LÆS OGSÅ: Amalies første jul uden sin far: Det bliver super hårdt