Nyder pause fra Bendtner: Han kan ikke give mig det, jeg har brug for

Philine har brug for tryghed, men det kan Bendtner ikke give hende.

Af Lærke Stræde - 24. januar 2021 kl. 10:55

I det seneste afsnit af ‘Bendtner & Philine’ er Philine rejst væk hjemmefra, og timingen kunne faktisk ikke være bedre. Forholdet til Bendtner er nemlig hårdt på prøve, da parret står i flytterod. Det resulterer i en masse mundhuggeri, som senest eskalerede på dagen for Philines afrejse.

– Der er intet, jeg kunne have ønsket mere end et par dage væk fra Nicklas og et par dage væk fra huset, lyder det fra Philine, som uddyber:

– Vi er bare mega pressede med det dér hus. Jeg skal da ikke lyve, når folk siger, at renovering fører til skilsmisse, så er vi da tæt på. Vi bliver meget uvenner, og jeg bor heller ikke så godt i rod, så derfor synes jeg, det er meget rart at komme væk og slå hovedet fra.

LÆS OGSÅ: Mor til trillinger: Jeg er selv vokset op som enebarn

At parret kommer op at skændes, netop som Philine skal ud at rejse, er dog ikke usædvanligt. Det har hun en god forklaring på.

– Jeg tror, at det, der fremprovokerer, at vi kommer op at skændes, når jeg rejser, er, at jeg er meget utryg og usikker, og jeg vil rigtig gerne have, at han skal give mig tryghed og sikkerhed. Der kollapser vi. For jeg beder om noget, han ikke kan give mig, lyder det ærligt fra modellen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

Se klippet herunder, hvor Philine fortæller om skænderiet, og se det fulde afsnit af ‘Bendtner & Philine‘ på discovery+
LÆS OGSÅ: Sådan har Christian det efter afvisning af Mulle