‘Nybyggerne’-vindere i STOR økonomisk satsning

Parret har solgt deres bil og investeret i deres eget nystartede iværksætterprojekt.

Af Lykke Buhl - 12. april 2021 kl. 06:53

I 2016 vandt parret Lise og Michael ‘Nybyggerne’, og siden har de levet som influencere, hvor de har delt flittigt ud af deres liv på Instagram og været aktuelle i TV2 Play-programmerne ‘Lise og Michael bygger nyt’ og ‘Nybyggerne rykker ud’.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Lucca afslører barsk fortid

Men nu er parret netop gået i luften med et nyt stort projekt. De har nemlig investeret i deres eget onlineunivers, kaldet Lise & Michael, som har fokus på kreativitet, gør-det-selv og familieliv, og hvor man gennem en abonnementsbetaling kan følge med i parrets liv gennem blandt andet livestreams og egenproducerede tv-serier.

– Der ligger virkelig meget arbejde bag hele universet. Vi har været i gang i snart et års tid med at udvikle og skræddersy projektet og finde på koncepter. I virkeligheden har vi valgt at sælge vores gamle veteranbil, og de penge er smidt i projektet, fordi vi kan godt lide at satse lidt engang imellem. En drøm er blevet skiftet ud med en ny, kan man godt sige, fortæller parret.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Lise og Michael på ‘Nybygger’-huset

Med deres onlineunivers har de forsøgt at nytænke en forretningsmodel som influencere. Her betaler deres følgere 39 kroner om måneden for at få adgang til indholdet, som de håber kan inspirere til kreativitet, gør-det-selv og friluftsliv.

– Vores abonnementsløsning er unik, fordi man går ind og støtter os direkte. Der sidder ingen bagmænd og tjener penge på alt det kreative indhold, som vi laver. Det går til os, og derfor er det også en helt ægte og unik måde at komme ind og følge vores liv på, forklarer Lise og Michael.

Til daglig bor parret i Rold Skov i Nordjylland med deres to sønner Villy og Verner.

Michael og Lise med sønnerne Villy og Verner (Foto: PR)

Læs mere om