‘Nybyggerne’-vindere afslører: Derfor sælger vi huset

Parret har sat deres vinderhus til salg, fordi de er under lykkelige omstændigheder. Både familien og virksomheden har nemlig vokseværk.

Af Lykke Buhl - 22. marts 2021 kl. 21:02

I 2019 vandt 27-årige Ida Holm og 29-årige Mads Taiki Pedersen deres drømmehus i Randers, da de kunne kalde sig vindere af ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: Janni Ree kommer med nye anklager mod fruerne

Men nu har de sat deres vinderhus til salg.

– Det har været en svær beslutning for os, for vi har været utroligt glade for at bo her i Randers. Da vi for to år siden flyttede ind, passede huset og stedet os perfekt, og vi havde ingen planer om at flytte herfra. I mellemtiden er vores virksomhed dog vokset, og det samme gør vores lille ‘familie’ her til sommer, hvor vi får en søn, forklarer Ida til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald smittet med corona

Til daglig driver Ida og Mads virksomheden Taishō sammen, hvor de sælger plakater, som Ida designer. Her skal der snart investeres i flere ansatte og mere plads, og så venter ‘Nybyggerne’-parret deres første barn sammen til juli.

Herunder kan du se billeder af det smukke hus, som nu er til salg

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ida Holm (@idaholmc)

LÆS OGSÅ: Fie Laursen single igen: Han har stjålet fra mig

Mod nye eventyr

Det store rækkehus, der ligger i Dronningborg-bydelen i Randers, har ‘Nybyggerne’-parret nu boet i gennem to år, men grundet de lykkelige omstændigheder er det på tide at komme videre.

Parret ved dog ikke, om deres nye hjem skal købes eller lejes, eller om der stadig skal være plads til fortsat at drive deres virksomhed fra deres hjem.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch åbner op om forhold

– Vi er ikke 100% overbeviste om, hvad der skal ske nu, men vi kan mærke et behov for at komme tættere på noget familie og samtidig også at bo et sted, der giver bedre mening i forhold til vores fælles virksomhed, som hele vores liv kredser sig om. Valget blev nok for alvor taget, da vi fandt ud af, at vi skulle være forældre. Det var som om, at vi lige kom til at tænke lidt ekstra over, om her, hvor vi bor, er det ideelle sted for os på sigt, forklarer Ida.

– Måske kommer vi tilbage til Randers engang, måske ender vi i Thy, Aarhus eller et helt fjerde sted. Under alle omstændigheder er vi meget åbne over for, hvad der skal ske nu, og vi kan godt lide tanken om, at vi ikke er låste nogle steder, forklarer Ida, der ligesom kæresten Mads kommer fra Thy-området.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne deler stor nyhed

Lavere pris

Dengang parret vandt huset blev gevinsten dog skiltet som, at huset havde en værdi af 2,6 millioner kroner. Nu er huset dog sat til salg for en sjat mindre, det koster nemlig kun 2.195.000 kroner at erhverve sig de 119 tv-transmitterede kvadratmeter.

– De 2,6 millioner har nok aldrig rigtig været en realistisk pris for et rækkehus i dette område. Både vi og ejendomsmægleren mener, at den her pris er den rigtige, set i lyset af, at vi også rigtig gerne vil videre, inden jeg skal føde til sommer, forklarer Ida.

Ida og Mads var henrykte, da de vandt deres hus. Nu skal deres lille familie videre

Ida og Mads vandt finalen i ‘Nybyggerne’ 2019 og deres drømmehus i Randers til en værdi af 2,6 millioner (Foto: Henrik R Petersen)