‘Nybyggerne’-vinder fik jobannonce fra en følger: Nu starter hun drømmejobbet

På opfordring fra en af sine mere end 83.000 følgere er Lise Vandborg landet i drømmejobbet.

Af Rikke Lynge - 1. december 2020 kl. 16:59

Lise og Michael vandt anden sæson af ‘Nybyggerne’, og siden har de rullet afsted med kreative projekter og endnu et nybyg. Med mere end 83.000 følgere på Instagram er Lise Vandborg en populær inspiration for mange, og nu har hun med hjælp fra en af sine mange følgere landet i drømmejobbet.

– Jeg tog chancen for en måned siden. En følger sendte mig et praj om en jobannonce i Aalborg. Og det var lige mig! “Har du dine pædagogiske kompetencer i orden, brænder du for kreative processer, og har du mod på at være med til at opstarte et kreativt trivselstilbud for indlagte og kronisk syge børn?” Og ja, det brænder jeg i den grad for. Så jeg smed en ansøgning afsted, og jeg har fået mit drømmejob, skriver Lise på Instagram.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på

Lise skal være kreahelt på børneafdelingen på Aalborg sygehus.

– Det er præcis, hvad jeg i mange år har drømt om. Er job der ikke sådan lige hænger på træerne. Jeg glæder mig til at sprede glæde, kreativitet og frirum hos de indlagte børn, skriver hun fortsat.

LÆS OGSÅ: Husker du vinderne fra ‘Nybyggerne’ gennem tiden? Her er de i dag

Afbryder sin barsel

Lise er lige nu på barsel med parrets anden dreng, Verner, og med det nye job starter hun også i arbejde, tideligere end hun havde tænkt sig, da hun før har udtalt, at hun denne gang vil have en barsel med ro på. Men det nye jobtilbud var ikke til at modstå.

LÆS OGSÅ: Ulla blev overfaldet på opholdssted: Jeg vil have mén resten af livet

– Det betyder at jeg starter sådan ægte på job ret tidligt. Verner er 5 måneder til den tid, men det er ikke mange timer ad gangen, og jeg ved at Michael klarer den tid til UG, skriver Lise på Instagram og fortsætter:

– Det er ret fedt, at vi sådan kan støtte hinanden og være fælles om alting. Sådan bliver vi i hvert fald gladest. Det er helt sikkert et meget sjældent scenarie, og vi er godt nok privilegerede, når vi begge kan arbejde på den måde og med det, vi synes er allersjovest. Jeg gør det på ingen måde for pengenes skyld, og når man finder et job, der ikke er for pengenes skyld, så er man havnet det rigtige sted.

LÆS OGSÅ: Så mange dage har Amalie født før termin

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’ er tilbage

Læs mere om