’Nybyggerne’ efter uheld: Sådan påvirkede det os

Anne Bach og Todd Edlin i det grønne hus fik sig en slem forskrækkelse i aftenens afsnit.

Af Pernille Hahn Hauberg - 15. februar 2017 kl. 20:55

Netop som Anne og Todd var på vej hjem til Nybyggervejen med deres lille datter Lily på bagsædet og et stort biologiskab på traileren, skete det, der ikke måtte ske: Skabet rev sig løs midt på motorvejen.
– Lily. Det er det eneste, jeg tænker på, lige da det sker, siger Anne til Realityportalen.dk, og fortsætter:
– Jeg var så bange for, at folk skulle køre galt og tudbrølede, men så var det bare klassisk Jylland: Der var tre mænd, der fik stoppet det hele og fik hjulpet Todd ind til siden med skabet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er ‘Nybyggerne’
’En kæmpe forskrækkelse’
Heldigvis kom den lille familie ikke noget til, men ulykken var alligevel en voldsom forskrækkelse for næsten alle i bilen.
– Lily var meget rolig. Vi sad i rabatten ude på motorvejen, og hun sad bare og sagde, ‘De kører hurtigt!’ Og jeg sagde ‘Ja’, imens jeg holdt hende helt tæt, da vi ventede på at få skabet op igen. Hun tog det heldigvis meget roligt og blev ikke bange eller forskrækket, fortæller Anne og fortsætter:
– Men vi nåede jo heller ikke at være i uheldet. Vi fik jo ligesom trukket ind i rabatten og fik det stoppet, så hun mærkede heller ikke en ulykke på den måde. Men det var en kæmpe forskrækkelse.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise og Michael tilbage på tv
’Så sidder jeg og græder i første afsnit’
I dag har Anne og Todd fået episoden på afstand, og nu ryster Anne lidt på hovedet af tanken om sin debut i programmet.
– Vi startede ret meget ud med drama. Jeg var bare sådan, ‘Åh, tænk at det skulle være os’. Så sidder jeg og græder i allerførste afsnit. Det var virkelig overvældende og en forskrækkelse, som vi aldrig håber, vi skal i nærheden af igen, siger Anne.
Efter uheldet tog parret derfor alle deres forholdsregler for at undgå en lignende situation.
– Vi var jo super forsigtige. Jeg var nede i Silvan på et tidspunkt, hvor jeg skulle have noget med hjem i traileren. Jeg spurgte en mand, om han ville hjælpe mig med at sætte de der reb på, og han var bare sådan, ‘Det er bare nogle korte brædder du skal have med, jeg tror ikke, de falder ud’. Og jeg havde alligevel forsøgt at spændt dem fast! Jeg var simpelthen så nervøs for, at der skulle ske noget, siger Anne og griner.
Som det ses i programmet, endte skabet, trods dets dramatiske tilvejebringelse, alligevel i parrets soveværelse.
Følg Anne og Todd og de tre andre par i ‘Nybyggerne’ hver onsdag kl. 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Christel og Johan: Godt, vi ikke vandt huset
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Her er de i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.