'Nybyggerne'-stjerne afslører stor frygt

Det er ikke alt, der er lige nemt, og der er i hvert fald én ting, som ‘Nybygger’-baben ikke tør kaste sig ud i.

Af Louise Vilsbøl - 11. august 2019 kl. 12:55

Tilbage i januar blev det populære ‘Nybyggerne’-par Cecilie og Jonas Handberg forældre for første gang, da sønnen Charlie kom til verden. Derfor er Cecilie nu på barsel, men når hun vender tilbage til sit arbejde på Husum skole, hvor Jonas også arbejder, så er der en del af hverdagen, som hun ikke kan komme uden om.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-stjerne har født
– Jeg ville da være en kæmpe lyvende jubelidiot, hvis jeg ikke indrømmede, at over en times offentlig transport til og fra arbejde var pisse irriterende! Men når det så er sagt, så kunne jeg da finde en million-DILLION andre ting, som kunne være mere træls! Så det er ganske enkelt ikke det værd at brokke sig over, skriver Cecilie på Instagram og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Ida og Mads afslører forretningshemmelighed efter ‘Nybygger’-sejr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Efter finalen i ‘Nybyggerne’: Lourdes dropper jobbet
– Lige om snart (lige og lige) så er Jonas og jeg begge tilbage på Husum skole, vi kan køre sammen i bilen, og DET glæder jeg mig til. Nogen ville også sige; “SÅ FÅ DIG DOG ET KØREKORT!!” – Men ærligt, så tror jeg ikke på, at der findes en kørelærer, som har tålmodighed til at lære mig det, og så er jeg hunderæd for at skulle køre en bil! Så jeg har mit buskort, jeg overlever, jeg har det dejligt! Ingen stress, alt er fint!
LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter ny sæson af ‘Nybyggerne’
Cecilie er altså ikke bleg for at indrømme, at hun ikke tør at tage kørekort og køre bil, men hun indrømmer også, at turen hjem fra arbejde især er rigtig hård med offentlig transport. Derimod kan hun godt lide turen til arbejde, og så er hun vild med at møde nogle af de søde mennesker, som kender hende fra ‘Nybyggerne’ og følger hende på Instagram, så den del bliver hun ikke træt af.
Se Cecilies opslag på Instagram herunder.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

 

View this post on Instagram

 

Jeg ville da være en kæmpe lyvende jubelidiot, hvis jeg ikke indrømmede, at over en times offentlig transport til og fra arbejde var pisse irriterende! Men når det så er sagt, så kunne jeg da finde en million-DILLION andre ting, som kunne være mere træls! Så det er ganske enkelt ikke det værd at brokke sig over! Lige om snart (lige og lige) så er Jonas og jeg begge tilbage på Husum skole, vi kan køre sammen i bilen, og DET glæder jeg mig til ❤️ Nogen ville også sige; “SÅ FÅ DIG DOG ET KØREKORT!!” – Men ærligt, så tror jeg ikke på, at der findes en kørelærer, som har tålmodighed til at lære mig det, og så er jeg hunderæd for at skulle køre en bil! ??‍♀️ Så jeg har mit buskort, jeg overlever, jeg har det dejligt ! Ingen stress, alt er fint! Ps. Turen hjem fra arbejde stinker! Pps. Turen til arbejde er hammer hyggelig! Indtil mørket og kulden kommer ? Ppps. Det betyder også bare, at jeg møder super skønne mennesker på min vej – som fx. I dag, hvor en skøn kvinde roligt cykler forbi og udbryder ‘Jeg elsker din Instagram’ – om jeg bliver glad og smigret!? Svaret er MEGA JA! Jeg føler mig faktisk heldig! #chandberg#lærerlivet

A post shared by Chandberg • Nybyggerne (@chandberg) on