‘Nybyggerne’-par ses privat

Der er kommet mere end fire smukke huse ud af programmet ”Nybyggerne” – der er nemlig også opstået gode venskaber.

Af Lotte Knudsen - 18. november 2020 kl. 14:58

I aftenens afsnit af ‘Nybyggerne’ skal de fire par kæmpe om at indrette forhaven. Den står på plantning, flisebelægning og rullegræs.

Udover hårdt havearbejde får ‘Nybyggerne’ også tid til at samles rundt om et bål. Det er Sankt Hans aften, og selvom rullegræsset ikke spirer – spirer venskaberne.

– Vi kunne virkelig godt forstille os at bo her, og vi ville ønske, at de andre også skulle bo her. Det ville virkelig være hyggeligt, siger Sunnvá fra blåt hus i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Efter optagelserne til ‘Nybyggerne’ flyttede de fire par hver til sit og væk fra Nybyggervejen, hvilket var en hård afsked.

– Alle havde det virkelig godt med hinanden, og fællesskabet blev virkelig prioriteret, selvom alle var pressede. Det var så svært at sige farvel, for vi havde fået det fedeste fællesskab, fortæller Mikkel fra grønt hus.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

‘Nybyggerne’ har da heller ikke kunnet undvære hinanden, og de har heldigvis haft mulighed for at ses.

– Der er kommet nogle gode venskaber ud af at være med i ‘Nybyggerne’, og vi besøger også hinanden. Vi er desværre lidt spredt udover Danmark, men hvis vi kommer forbi hinanden, så ses vi, fortæller Martin fra blåt hus.

LÆS OGSÅ: Dronningens hemmelige hjælp: Passer på Alex

– Den oplevelse, man fik af at være med i ‘Nybyggerne’, er så unik, og det er fedt at have nogle at dele den med. Vi ses både med parrene fra denne sæson af ‘Nybyggerne’ men også med par fra tidligere sæsoner, fortæller Stephanie fra rødt hus.

Flere af parrene har snakket om, at hvis de ikke vinder, vil de alligevel flytte til Silkeborg. Så hvem ved måske ender de fire pars veje med at krydse igen.h

Se med i aften på TV2 klokken 20:00 eller på TV2 play, når naboskabet hyldes over sankthansbålet.