‘Nybyggerne’-par laver vildt eksperiment i ny podcast

Parret fra ‘Nybyggerne’ vil forsøge at spare penge op på en alternativ og sjov måde.

Af Lotte Knudsen - 2. november 2022 kl. 14:57

I otte uger har danskerne kunne følge Trine og Mikkel fra rødt hus i boligprogrammet ‘Nybyggerne’, hvor de sammen med tre øvrige nybyggerpar har knoklet for at bygge, renovere og indrette et hus i Horsens.

Parret løb desværre ikke med sejren og drømmehuset. Derfor er de nu tilbage i deres lejlighed på Amager, hvor de er i gang med at forfølge nye drømme.

Vi har længe haft en kæmpe drøm om at tage på en længere rejse rundt, men det er en drøm, der kræver stor kapital, lyder det fra Mikkel.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens veninde: Han forsøgte at redde datteren

For at få en stor kapital vil Trine og Mikkel forsøge at spare penge sammen på alternativ vis. Det vil de gøre i deres nye podcast ‘Rødt Hus… checker ind’.

– vi starter med kr. 5.000,- som vi over det næste år skal have til at vokse så meget som muligt, forklarer parret og fortsætter:

– Gennem kreative løsninger som hacks, upcykling af møbler, workshops og meget meget mere vil vi forhåbentlig få de 5.000,- til at blive væsentlig større, så vi kan komme ud at rejse.

LÆS OGSÅ: Se traileren: ‘Klovn’ vender tilbage til jul

For Mikkel og Trine er podcastuniverset ikke helt fremmed. Under ‘Nybyggerne’ valgte parret nemlig at lave podcasten ‘Rødt Hus’ sideløbende, hvor de hver uge tog lytterne med bag kameraet.

Nu er præmissen dog anderledes, men de håber meget på, at folk stadig vil lytte med.

Præmissen er, at vi vil vise danskerne, at man godt kan opnå sine mål og drømme uden at have en stor kapital at starte med og uden nødvendigvis at skulle lægge en stor del af sin indkomst til side for at spare op.

LÆS OGSÅ: Liv Martine om den første tid som mor til to: Jeg griner og græder

Om eksperimentet ender med at række til en tur til Lalandia eller L.A. vil tiden vise.

Du kan høre parret fortælle om deres nye projekt her.