'Nybyggerne'-par i kæmpe krise: Vi ved ikke, hvad vi skal gøre

De tidligere ‘Nybyggerne’-vindere har deres at kæmpe med i jagten på drømmehuset. Nu er parret stødt på endnu en udfordring.

Af Anna Løwe - 18. november 2019 kl. 19:17

Det er ikke altid lige let at ville lave alting selv. Det måtte de tidligere ‘Nybyggerne’-vindere, Lise og Michael Vandborg tidligere i dag sande, da de fandt ud af, at deres genbrugskøkken har fået fugt og med al sandsynlighed er gået i stykker. Det betyder altså, at de skal anskaffe sig et nyt, og det er parret ikke meget for.
– Det er virkelig noget pis-lort, siger Lise på sin Instagram-story, tydeligt frustreret over situationen.
– Vi har ikke råd til et nyt køkken, så det er totalt op ad bakke. Vi ved ikke, hvad vi skal gøre. Det var virkelig vores drømmekøkken.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Det kreative par har masser af følgere, og der er da også en del af dem, der har forsøgt at opmuntre Lise med et par råd:
– Nogle af jer spørger, om vi kan genbruge korpusset, men det er desværre ikke muligt, da det er speciallavet til lågerne, svarer Lise nedslående.

Ved ikke, hvad de skal finde på

Og til dem, der har spurgt, om det er muligt for parret at opvarme og affugte køkkenet, må Lise også komme med et nej:
– Det er for gammelt. Vi er bange for, at det ikke kan holde til at blive varmet op og affugtet, så vi vil ikke rigtig bruge tiden og ressourcerne på at prøve, hvis det ikke engang kan lade sig gøre.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha
Dem, der har fulgt Lise og Michael siden ‘Nybyggerne’-tiden, ved også, at parret er ret kræsne, og det kommer dem måske ikke helt tilgode i denne situation. I hvert fald ved Lise, hvad hun IKKE vil have:
– Vi gider bare ikke have et standardkøkken, sukker hun og fortsætter:
– Så jeg skal enten finde ud af, om vi kan finde et andet, brugt køkken, der passer til resten af huset, eller om vi kan lave et samarbejde om et nyt køkken
Hvad det ender med, må tiden vise – Lise og Michael er i hvert fald kendt for deres kreative løsninger og måde at kunne forvandle det mindste til noget super smart, så det bliver spændende at se deres løsning.
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster