‘Nybyggerne’-par havde ingen håndværksmæssig erfaring

Stephanie og Kristoffer fra rødt hus er håndværksmæssigt det mest uerfarne af nybyggerparrene.

Af Lotte Knudsen - 11. november 2020 kl. 14:30

Mens nogle par i ‘Nybyggerne’ er super rutinerede, og forud for deres deltagelse har renoveret et hus eller flere, har andre par ikke prøvet andet end at male en væg i deres lejlighed.

Årets yngste par, Stephanie og Kristoffer, tilhører sidstnævnte kategori, og hver onsdag kaster de sig derfor ud i projekter, som de aldrig har prøvet før.

– Vi tør godt at sige, at vi er det par i denne sæson af ‘Nybyggerne’ med absolut mindst erfaring, når det kommer til indretning og gør-det-selv. Vi har da malet en væg og lavet lidt paneler, men mere er det ikke blevet til inden programmet, fortæller Stephanie.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær

Den manglende erfaring gjorde, at parret var en smule bekymrede for at deltage.

– Vi var ret nervøse for, om vi var dygtige nok, og om vi kunne leve op til produktionens forventninger. Vi blev dog inspireret af par fra de forrige programmer, som heller ikke havde den store erfaring, fortæller Stephanie.

Parret har dog aldrig haft grund til bekymring, for programmet handler også om indretning, gode ideer og store personligheder, og der scorer Stephanie og Kristoffer indtil videre toppoint med deres herskablige indretning – ikke kun hos dommerne men også hos seerne.

– Siden første afsnit er det væltet ind med spørgsmål til vores indretnings stil på sociale medier, fortæller Stephanie og fortsætter, folk vil vide, hvordan vi har lavet de forskellige ting, hvilke farver vi har brugt, og hvor man kan købe specifikke ting.

LÆS OGSÅ ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

‘Nybyggerne’- parret er glade for de mange spørgsmål og gør en dyd ud af at besvare dem. Derudover er de begyndt at lave korte tutorials – noget de selv brugte under deltagelsen.

– Vi forberedte os på at være med i ‘Nybyggerne ved at lave en del research og finde ideer til indretningen. Derudover brugte vi youtube-tutorials undervejs, eksempelvis da vi skulle lægge marmor klinkerne i badeværelset, fortæller Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Amalies kritik: Sådan er det bare!

I aften kaster ‘Nybyggerne’ sig ud i endnu et nyt projekt – spisestuen, og Stephanie og Kristoffer bliver igen sat på prøve, når de for første gang skal lave et spisebord.

Se med på TV2 klokken 20:00 eller på TV2 play