‘Nybyggerne’-par gik med plan D

Frustrationerne var mange, da ‘Nybyggerne’ i aftenens afsnit rykkede udenfor, og i stedet for at indrette et rum skulle indrette baghaven.

Af Lotte Knudsen - 21. oktober 2020 kl. 20:56

En ting er, hvad man drømmer om – En anden ting er, hvad der kan lade sig gøre i ‘Nybyggerne’. Det erfarede Stephanie og Kristoffer, da de måtte skyde en hvid pil efter deres store vision for baghaven. Tidsbegrænsningen kom nemlig i vejen, og det skabte frustrationer.

– Den største udfordring ved at være med i ‘Nybyggerne’ var tidsbegrænsningen. Man kunne nærmest ikke nå at få ideer, før de skulle realiseres. Derudover har mange byggecentre leveringstid, hvilket gør, at man tit ikke kan nå at få de ting, som man ønsker sig, fortæller Stephanie til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Malenes svære barndom: Misbrugt af far

Parrets vision for baghaven var at lave et orangeri, hvilket ville passe godt til den herskabelige stil, som er gennemgående i rødt hus . Leveringstiden var dog for lang, og parret måtte igen til tegnebrættet.

– Man skal hele tiden være klar til at omstille sig i ‘Nybyggerne’. Da vi lavede baghaven, gik vi hverken med plan A, plan B eller plan C. Vi gik med plan D, som slet ikke var en plan, fortæller Kristoffer.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Det flotteste badeværelse i ‘Nybyggernes’ historie

For at nå i mål med plan D blev der arbejdet dag og nat, og det var hårdt – så hårdt at selv de to idrætsstuderende kunne mærke det.

– Det var overraskende hårdt at lave baghaven. Ens krop havde det bare fysisk dårligt. Det er ligesom, at man havde tømmermænd eller var halv syg, fortæller Kristoffer og Stephanie fortsætter, der var også ekstra pres på, fordi vi kunne følge med i hinandens processer. Man turde ikke at være de første, der gik i seng.

LÆS OGSÅ: Sendt hjem af landmand Mads: Jeg laver mig ikke om for nogen fyr

Følg alle fire pars rejse i ‘Nybyggerne’ hver onsdag på TV2 klokken 20:00 eller TV2 play. 

Hvilket af parrene synes du lavede det flotteste baghave?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...