’Nybyggerne’-par efter badeværelsessejr: Vi er så stolte - Her & Nu

’Nybyggerne’-par efter badeværelsessejr: Vi er så stolte

Det kom som lidt af en overraskelse for Mads og Ida, at de vandt ugens rum i huset.

Af Emilie Holm Egebro - 20. februar 2019 kl. 20:58

Her til aften rullede fjerde afsnit af denne sæson ‘Nybyggerne’ over skærmen på TV 2. De fire par blev kastet ud i at lave badeværelse, og det var langtfra nemt.
HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-vinder har født

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse


LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha
Kun Ida og Mads endte med at stå med et færdigt rum, og de blev af Mette Helena og Ask kåret som ugens vindere og vandt således 20.000 kroner. Det var anden sejr til gult hus, da Ida og Mads også vandt for bedste baghave, men denne gang var det bestemt en sejr, der var uventet for parret.
– Vi var sindssygt stolte, da vi vandt badeværelset. Badeværelset havde vi virkelig meget respekt for, inden vi gik i gang, fordi der var så mange teknikker og installationer. Der overraskede vi virkelig os selv, og det gav os mega meget energi. Også fordi vi er meget ydmyge af natur og troede ikke rigtig på os selv fra starten med det badeværelse. Vi havde tænkt, at badeværelset skulle vi bare igennem, det ville vi i hvert fald ikke vinde. Især da Nicolai sagde til os inden, at han havde en del erfaring med at lave badeværelser, mens det var vores første badeværelse, fortæller Mads glad til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Nybyggerne’-Charlotte: Jeg har aldrig drømt om at blive mor
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar venter barn: Endelig er det vores tur
-Vi var også ret pressede med økonomien, så vi skulle lave det hele billigt, idet vi i de tidligere rum havde brudt en del penge. Men alligevel vandt vi, og det var ret vildt. Vi var så overraskede over, at vi kunne vinde badeværelset. Det havde vi godt nok ikke regnet med forud. Det kunne selvfølgelig sagtens være, de andre havde vundet, hvis de var kommet i mål og var blevet færdige med deres, men vi blev de heldige, og det var bare så fedt, fortsætter Ida.
Se næste afsnit af ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2. 
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten