‘Nybyggerne’-par afslører kønnet

Efter flere år med fertilitetsbehandling lykkes det Mikkel og Trine at blive gravide. Nu afslører de kønnet på deres kommende familiemedlem.

Af Lotte Knudsen - 25. januar 2021 kl. 17:55

Nybyggerparret, Trine og Mikkel, har de seneste år kæmpet for at blive gravide ved hjælp af fertilitetsbehandling, og den 13. december afslørede de, at det var lykkes. Siden har der været en del nysgerrighed efter at vide, om de mon venter en lille dreng eller pige, specielt fra den kommende storesøster Saga. Men i går, den 24. januar, afslørede parret kønnet.

– It’s a lillesøster, skrev Trine i et opslag på Instagram og fortsatte, det er så uvirkeligt, at der kun er lidt over 3 måneder til, at vi får lov til at møde hende.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Med kun tre måneder til termin, kan parret, som før har prøvet at miste et barn under graviditeten, endelig slappe mere af og glæde sig til familieforøgelsen.

– Jeg har turde at købe et sæt tøj. Det krævede lidt overvindelse, men det føles så godt, og det er med garanti sundt at overskride de grænser, som hovedet synes er helt irrationelle, skriver Trine.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Klovn vender tilbage

Herunder ses Instagram opslaget, hvor Trine afslører de gode nyheder.