'Nybyggerne'-mor: Jeg græd af frustration

Lise Vandborg, der vandt anden sæson af det populære TV2-program ‘Nybyggerne’, kæmper for at finde ud af, hvad hendes søn fejler.

Af Anna Løwe - 2. december 2019 kl. 15:05

Mens ‘Nybyggerne’-vinderne Lise Vandborg og Michael Stig Christensen arbejder på deres nye hus, forsøger de sideløbende at finde ud af, hvad der er galt med sønnen, Villy. Han har nemlig haft halsbetændelse on/off i halvandet år, og de seneste ni dage har han været plaget af sygdom og feber.
Det fortæller en tydeligt frustreret Lise Vandborg på sin Instagram-story, hvor hun deler sin frustration over Villys sygdom:
– Jeg har ærlig talt svært ved at overskue noget, skriver Lise i sin story.
– Villys feber er vendt retur, og vi kører nu på niende dag med sygdom. Det er så synd.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vindere: Ulykkelige mens programmerne blev vist

Udredningen

Lise og Michael søgte hjælp og fik en tid til udredning på en børneafdeling på det nærmeste sygdom. Og under udredningen brød Lise altså sammen i tårer.
– Jeg blev mega frustreret, fordi det var endnu en ny læge, der fortalte os, at børn altså bare er meget syge. Jeg ved godt, det er en af de ting, de skal tage højde for, men det tricker bare mine følelser, fordi jeg på ingen måde synes, Villy har det normalt, forklarer Lise på sin story.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerner ignorerer hinanden: Iskoldt luft
Besøget var dog ikke helt forgæves, og den lille familie kunne gå derfra med en plan:
– Villy skal have binyrebarkhormon næste gang, han er syg. Hvis det hjælper, så kunne det tyde på, at han har periodisk febersyndrom, og så er der nogle ting, man kan gøre og tage stilling til. Men hvis det ikke hjælper, så er han åbenbart bare ualmindeligt uheldig, sagde lægen.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR
LÆS OGSÅ: Ung mor knust: Føler mig svigtet og alene