'Nybyggerne'-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen - Her & Nu

'Nybyggerne'-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

TV 2-programmet har fået Ida og Mads til at kaste sig ud i et helt nyt projekt.

Af Emilie Holm Egebro - 9. marts 2019 kl. 12:55

I øjeblikket kan vi hver onsdag følge Københavner-parret 25-årige Ida og 26-årige Mads, der oprindeligt er fra Thy, i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’.
Ida arbejder til dagligt freelance som grafisk designer, og Mads blev i sommers færdig med sin bachelor i international business på CBS i sommers. Nu har parret dog besluttet sig for, at de vil kaste sig over et helt nyt projekt sammen:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit
– Vi er ved at starte en virksomhed sammen. Det er også derfor, vi har lavet et perfekt arbejdsværelse i ’Nybyggerne’-huset, så vi vil kan arbejde på virksomheden her. Vi vil helst ikke afsløre så meget om virksomheden før ’Nybyggerne’ er slut, fordi vi helst ikke vil have, at det bliver blandet sammen. Så efter finalen åbner vi lidt op. Men det er med afsæt i vores deltagelse, så noget med indretning og interiør. Dog ikke håndværk, fortæller parret til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet
– Jeg har sat min kandidatuddannelse på CBS på standby for at satse på vores projekt. Jeg afsluttede min bachelor i sommers, og så startede jeg på kandidatdelen, som jeg nu har sat i på standby. Vi havde lyst til at gå all in på projektet, så nu giver vi det et skud. Jeg kommer dog til at bruge min uddannelse, da jeg skal stå for forretningsdelen af det hele. Så Ida er den kreative, og jeg er den administrative. Så kan vi supplere hinanden, tilføjer Mads.
Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder skal lave makeover for Princess Natascha