'Nybyggerne'-Lise i vild forvandling

Det var en velovervejet, men alligevel spontan beslutning, og Lise er glad for forandringen.

Af Louise Andersen - 15. januar 2018 kl. 15:09

Lise har, siden hun for første gang optrådte på skærmen i ‘Nybyggerne’, været langhåret. Det er hun dog ikke længere, for hun har nemlig ladet håret et klippe. Det fortæller hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
–  Jeg gjorde det fandeme! Spontantintet længe leve! Oh yes. I ved, hvor lang tid jeg har snakket om at klippe mit hår. I dag i bilen på vej til Aalborg tog jeg en beslutning. Today it’s gonna be! Og heldigvis havde Michaels ven, Theis, tid! Så jeg smuttede forbi ham og han forvandlede mit slidte garn, skriver Lise.
Lise har altså ladet de lange lokker falde, og så har hun i stedet fået dét, der må betegnes som en smart page, og hun er meget tilfreds med resultatet.
– TUSIND TAK, THEIS! Det var sateme godt gjort! Jeg fik endda farvet øjnbryn. Yaaaasss, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Nybyggerne’-Lise: Kan jeg aflevere babyen tilbage?
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Du kan læse resten af indlægget her, og ellers kan du herunder se før/efter-billeder af Lise. 


SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste

Der er så vildt altså! Over 20.000 personer har klikket ind for at se mit hårklip og det ligger i top på @bloggersdelight. Tænk sig min clickbait var så god. Haha. Synes det er lidt vanvittigt at folk synes det er så nice. Men hey, @frkbjerke gav mig altså det endelige spark efter jeg så hendes forvandling. Jeg har sgu nok været lidt for sløv til at kaste mig ud i det. Jeg kan nemlig huske da jeg var 13 og fik en (meget) kort page. Det var meget modigt at gøre det dengang, hvor man helst skulle ligne hinanden. Jeg kan huske min teenage-forelskelse en dag sagde at langt hår klædte mig bedre. Det gjorde så nas! Og jeg begyndte at tænke, at alle mine veninder bare sagde det var pænt, for at jeg så var grimmere end dem. Haha. Man var så naiv og forvirret dengang. Det var også bare en sidebemærkning! hvertfald : tak for jeres beskeder. Jeg har ikke fortrudt det endnu! Og billedet er pænt godt af mig, hvis jeg selv skal sige det! (Selvom jeg har en stor plet på trøjen) Hermed, forandring fryder og kast dig dog ud i det, hvis der er noget du ikke tør!!! ??‍♀️???????

A post shared by Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) on


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Dét er der sket med min mor