'Nybyggerne' i Aalborg: Smugkig de nye huse - Her & Nu

'Nybyggerne' i Aalborg: Smugkig de nye huse

Det populære program er netop nu i gang med optagelserne.

Af Emilie Holm Egebro - 26. august 2016 kl. 11:02

Tredje sæson af det populære TV2-program vender tilbage på skærmen i det nye år. Men optagelserne er netop nu i fuld gang.
Realityportalen.dk har besøgt de fire huse, som i år er placeret godt seks kilometer udenfor Aalborg centrum. Her skal deltagerne bo de næste mange uger, mens de dyster om et hus til en værdi af 2.9 millioner kroner. De fire par skal i denne sæson indrette et hus på to plan med tilhørende altan og til at gøre det muligt, har alle par fået til tildelt 300.000 kroner, som de kan købe materialer og møbler for.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’: Det føles ikke som vores hjem
LÆS OGSÅ: Nybyggerne’ flytter til Aalborg
Sidste år vandt Lise og Michael deres drømmehus, da seerne stemte dem ind som vinderpar. Programmet blev en stor succes, hvilket kan være en af årsagerne til, at man i år har fået fem gange så mange ansøgere som tidligere. Det har blandt andet gjort, at der har været god mulighed for at vælge de helt rigtige deltagere til denne sæson.
– Det er det bedste cast nogensinde. I år har de alle virkelig meget personlighed, hvilket bare fungerer rigtig godt. Seerne kan glæde sig, udtaler TV2-værten Peter Ingemann til Realityportalen.dk.
Peter Ingemann var vært på prorgammet tilbage i 2013 og vender nu tilbage i denne tredje sæson.
Se alle billeder af de nye råhuse øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Lise fra ‘Nybyggerne’ afslører: Derfor blev vi gift
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører detaljer om babyen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.