‘Nybyggerne’ er tilbage: Her er de fire par

Ny sæson af Danmarks største boligkonkurrence på TV 2 og TV 2 PLAY 31. august 2022.

Af Lotte Knudsen - 21. august 2022 kl. 8:55

Opskriften er simpel: Fire råhuse, fire vidt forskellige par og en kæmpe portion boligdrømme – så er der lagt sammen til Danmarks største boligkonkurrence, ‘Nybyggerne’, der denne gang foregår i Horsens. De fire pars fantastiske boligeventyr begynder på TV 2 og TV 2 PLAY onsdag 31. august, hvor de med højt humør, kreative løsninger og tårnhøj arbejdsmoral kaster sig ud i at forvandle de fire råhuse til deres egne drømmehjem.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne skal i fængsel

De fire par

Lasse og Heidi er vejens yngste par, men det gør ikke deres drømme mindre, når de flytter ind i blåt hus. For udsigten til at komme tættere på familien og ikke mindst familieforøgelse står højt på ønskelisten. Og så vil de gerne give hunden Henry masser af plads at boltre sig på.

LÆS OGSÅ: Amalies eks i retten: Tiltalt i gigantisk svindelsag

Rødt hus danner rammen for parret Trine og Mikkel, der sammen har sønnen Alfred. Mikkel, der har tre børn fra tidligere, er en rigtig Amagerdreng, mens Trine gerne vil hjem til Jylland, og nu ser de muligheden for at lave rykket. De vil gerne indrette med en ’boutique hotel’-stil, men med masser af hygge.

LÆS OGSÅ: Her er alle ti dansepar i årets ‘Vild med dans’

I grønt hus hos Frederikke og Anders er ambitionerne tårnhøje. De har sammen tre børn, to hunde og en virksomhed. De drømmer om et helt nyt hus til hele familien, hvor der ikke hele tiden skal laves lappeløsninger. For gennem hele deres forhold har de bygget og renoveret, men manglende søvn og tidspres kan udfordre selv den mest rutinerede håndværker.

I gult hus flytter kæresteparret Stine og Karsten ind. De har mødt hinanden sent i livet og har begge børn fra tidligere, men nu drømmer de om at skabe et fælles hjem. De går efter en stil med masser af kolonihavehygge, og så skal Stine folde sin kunstneriske egenskaber ud, når hjemmet skal indrettes.