'Nybyggerne'-Christine: Jeg bliver kaldt grimme navne

Christine mærker også bagsiden af medaljen ved at være med i et stort tv-program.

Af Louise Vilsbøl - 10. april 2017 kl. 8:59

Der er kun halvanden uge til finalen i ‘Nybyggerne’, og det er tydeligt at mærke, at forløbet intensiveres. Nu kender seerne de fire ‘Nybygger’-par, og det betyder, at de både har fået nogle fans, men også at de har fået flere modstandere. Christine Delmar fra blåt hus i ‘Nybyggerne’ gør status over forløbet og sin nyvundne kendis-status på bloggen.
– Det er skønt at mærke al den opbakning og kærlighed, jeg føler på de sociale medier. Tænk sig at man kan få sådan nogle skønne relationer på tværs af skærme. Det er lidt mærkværdigt. Og så må jeg sige at det har kastet nogle vilde muligheder af sig. Det glæder jeg mig til at fortælle jer meget mere om efter finalen, skriver Christine og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Christel og Johan: Godt vi ikke vandt huset
– Til gengæld har eksponering også en bagside, og det har helt sikkert givet mig noget mere kant. Eller hårdførhed. Og det tror jeg har været godt for mig, specielt fordi jeg altid er blevet meget påvirket af modstand – og måske har haft tendens til at tage alting meget personligt. Jeg er blevet kaldt mange grimme navne på de sociale medier af folk, som ikke kender mig. Og ja, hvis man tjekker Twitter ud, er det bestemt heller ikke kun roser til min tøjstil – og én skriver ligefrem, at den får ham til at ville stikke nåle i sit urinrør.
Christine er overrasket over, hvor stærke holdninger folk kan have til en, bare fordi man har været på tv. Til gengæld har programmet også vist hende, hvem der er hendes sande venner, og så har det gjort hende og kæresten Mikkel endnu mere sikre på, at de er de helt rette for hinanden og kan klare alt sammen.
Læs hele Christines blogindlæg her.
LÆS OGSÅ: TV 2 kom i vejen for ‘Nybyggerne’-bryllup
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har smidt 25 kilo efter programmet

Jeg er hudløs ærlig over på bloggen omkring hvordan det har været at blive kendt fra ‘Nybyggerne’ ???? #nybyggerne

A post shared by Christine Delmar | Nybyggerne (@nybyggerne_christine) on


Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.