'Nybyggerne'-Christine: Det er gået helt galt

‘Nybyggerne’-parret har investeret i et nyt hus, der desværre har vist sig at gemme på et par ærgrelige overraskelser.

Af Louise Andersen - 16. oktober 2017 kl. 17:55

Christine og Mikkel, kendt fra ‘Nybyggerne’, har for nyligt investeret i en splinternyt hus. Men det er langt fra alt, der er som det skal være i huset. Det afslører Christine på sin blog.
– Jeg føler mig dog langt væk hjemme lige nu. For derhjemme sker der lidt for meget, som er ude af mine hænder. Vi har problemer. Med huset. Og Mikkel står og jonglerer med hele projektet alene. Uden at jeg kan gøre hverken fra eller til lige nu, skriver Christine, som pt. befinder sig på familieferie i Boston. 
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på ‘Nybyggerne’
Og der er flere ting galt med det hus, ‘Nybyggerne’-parret har købt.
– Inden afrejse nåede jeg at være husejer i præcis tre dage. Mere skulle der heller ikke til for at opdage, at der bag tapetet i køkken/alrummet gemte sig en fugtskade. En sætningsskade fra tilbygningen. Og ulovlige el-installationer. Så vi er lige blevet slået hjem i skatmat, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-dramaet fortsætter: Hun viste os ingen interesse – De fik som fortjent!
Der er dog lys forude for parret, der heldigvis har investeret i en dyr ejerskifte-forsikring. Det betyder, at forsikringsselskabet har været forbi, og måske får parret hjælp til at udbedre de skader, de har fundet på huset. Til gengæld kan det sætte hele deres budget på prøve, hvis de finder flere skader.
– Vi har lånt et specifik beløb i banken mod en garanti på, at vi vil forbedre boligen med det som pengene er øremærkede til. Så skal vi nu til at kaste penge efter helt tredje skader, ja, så må guderne vide, hvad pokker vi skal stille op, skriver Christine.
Du kan læse hele blogindlægget her.
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven under ‘Nybyggerne’-finalen
LÆS OGSÅ: Puk Elgård skal igen styre ‘Nybyggerne’: Dejligt at være tilbage