'Nybyggerne'-Christel og Johan: Godt, vi ikke vandt huset - Her & Nu

'Nybyggerne'-Christel og Johan: Godt, vi ikke vandt huset

Sidste års deltagere er i dag glade for, at de ikke vandt huset i Farum.

Af Emilie Holm Egebro - 4. februar 2017 kl. 12:55

Den 15. februar starter en ny omgang af ‘Nybyggerne’, hvor fire par skal bygge deres drømmehus og dyste om at beholde det.
Christel og Johan var et af de par, som i sidste års sæson måtte gå tomhændet fra programmet. Efterfølgende flyttede de sammen med deres tre børn tilbage til deres hus i Helsingør, og her bor de stadigvæk i dag. Og faktisk har det vist sig, at de nu er blevet endnu gladere for at bo der.
– Det lyder lidt skørt at sige, men vi er faktisk glade for, at vi ikke vandt huset i Farum. Vi havde ikke set området, hvor det var færdigbygget, men da vi kom til Lise og Michaels housewarming, fik vi set os omkring. Det viste sig ikke rigtig at være et sted for os, fortæller Christel, og Johan uddyber:
– Det var alt for småt og pænt til os, så vi passer ikke ind i det kvarter. Christel havde nok løbet skrigende væk efter at have boet der i to uger. Så vi har det faktisk fint med, at vi ikke vandt i dag. Det finder man bare først ud af efter lidt tid. Nu er vi derfor blevet endnu gladere for at bo i vores hus i Helsingør. Vi har fået bekræftet, at vores gamle lort lige er os.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her vender ’Nybyggerne’ tilbage på tv
Klar til at gøre det igen
Selvom Christel og Johan er glade for, at de ikke vandt huset i Farum, så er de alligevel meget tilfredse med, at de har medvirket i ‘Nybyggerne’.
– Efter finalen nød vi lige stilheden. Det var mærkeligt, at det var overstået, men det gav også en ro, at det nu bare var “os” igen. Men oplevelsen var virkelig super. Det var så fedt at prøve at bygge vores drømmehus, også selvom det var virkelig hårdt. Vi kunne da også sagtens være klar på at gøre det igen. Der skal børnene dog være lidt større, men om et par år kunne vi da fint sige ja til en ‘Nybyggerne’-reunion, griner Johan, og Christel fortsætter:
– Nu skal vi lige igang med en tilbygning til vores eget hus først. Det har vi fået mod på efter at have medvirket i programmet. Vi får dog også lidt hjælp fra nogle håndværkere, men meget af det skal vi også lave selv.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par: Her er de i dag
‘Nybyggerne’ kickstartede karrieren
TV2-programmet har dog ført til mere end blot en god oplevelse for familien fra Helsingør. Det var nemlig medvirkende til, at Christel fik mod på at starte op som selvstændig.
– Jeg startede ud med en bred vifte af ting – både med indretning, tegninger og genbrugsfund. Men nu her et år efter, har jeg fundet ud af, at jeg skal fokusere mest på mine tegninger. Ikke via butikken, men via nettet og på markeder gennem andre butikker. Så nu er jeg ved at afstå min lille butik, så jeg kan fokusere mere på PR, en børnebog og alle mulige andre projekter, fortæller Christel og tilføjer, at også børnene har fået noget ud af ‘Nybyggerne’:
– De to yngste var ret kede af at miste deres værelse fra ‘Nybygger’-huset. De var kede af, at de ikke havde et deleværelse, så da vi kom hjem, slog vi væggen ned mellem deres to værelser, så det blev ligesom i huset i Farum. Siden da har de faktisk ikke nævnt noget om, at de savner det. Nu taler de bare om ‘Nybyggerne’ som noget sjovt, forklarer hun.
Mens Christel er selvstændig, arbejder Johan som IT-projektleder i Helsingør Kommune, hvilket han er rigtig glad for.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ i Aalborg: Smugkig de nye huse
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.