‘Nybyggerne’-babe afslører graviditet

Lykken tilsmiler endnu en gang ‘Nybygger’-parret.

Af Louise Vilsbøl - 29. september 2021 kl. 19:55

For to år siden blev ‘Nybyggerne’-parret Christine Delmar og Mikkel forældre for første gang, da sønnen Sylvester kom til verden. Det blev ikke helt til den problemfrie hjemmefødsel, som parret drømte om, og de startede livet som familie med komplikationer og tre dage på intensiv neontal-afdelingen. Men siden har de nydt livet som en familie på tre, og nu skal Sylvester være storebror, det afslører Christine på Instagram.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

– Hvor starter man lige? Jeg føler mig som verdens heldigste! Jeg forstår slet ikke, at jeg får lov til at opleve det her igen. Så for en stund, har jeg to hjerter der banker, skriver hun i en post, hvor hun viser den voksende mave frem, og hun fortsætter i en anden:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-Chris fortæller om at være født som kvinde.

– Topformen kunne godt være bedre for tiden (læs: meget bedre), men så er det godt at jeg har fået lov til at flytte arbejdet hjem for en stund…! Og se lige det fine opslag, der nu pynter på opslagstavlen (et scanningsbillede, red.). Gode erfaringer med at komme sig over kvalme?

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører: Ekspeditionen er en badeferie

Mikkel og Christine deltog i ‘Nybyggerne’ i 2017, hvor de ikke endte med at vinde huset. De opgave dog ikke deres drøm om et hus sammen, og senere samme år kunne de afsløre, at de har købt hus i Gl. Hasseris nær Aalborg. Her har man igennem de seneste år kunnet følge deres renovering og liv som familie på Christines Instagram-profil og hendes blog.

LÆS OGSÅ: Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på ‘Nybyggerne’

Se mere herunder:

Læs mere om