'Nybygger'-vinder åbner op: Jeg hadede min krop

Lise Vandborg fra ‘Nybyggerne’ har ikke altid haft det forhold til sin krop, som hun har i dag. Nu opfordrer hun andre til at tænke sig godt om, hvis de overvejer en operation.

Af Anna Løwe - 12. december 2019 kl. 07:23

Lise Vandborg, tidligere vinder af boligprogrammet ‘Nybyggerne’, fortæller i en ærlig story på Instagram om sine kropskomplekser, mens hun opfordrer folk, der overvejer en operation, til at tænke sig ekstra godt om.
– Kære alle jer med en krop. Please arbejd med jeres hjerne, før I springer ud i alle mulige operationer, indleder Lise sin story, der viser et billede af hende i profil kun iført trusser.
– Jeg siger ikke, der er noget, der er forkert, men pas på med ikke at lade jer påvirke af influencers, der får lavet det ene og det andet. Det er din krop. Og uanset hvordan du ser ud, er der rigtig meget at gøre mentalt, inden man skrider til drastisk, kosmetisk ændring. Der er heller ingen garanti for, at din hjerne vil ændre sit syn på dig på den måde, uddyber Lise.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-pars hårde kamp: Alt er gået i stå

Taler af erfaring

Som teenager kæmpede Lise med sin egen selvopfattelse, og derfor ved hun også, hvordan det kan føles at have lyst til at lave markant om på sig selv:
– Jeg taler af erfaring, og jeg ved, at det virker at gå all in på en ændring af mentalitet og tankegang, forklarer Lise og fortsætter:
– Jeg er så glad for, at jeg nåede at stoppe op, da det var værst. Og jeg er glad for, at jeg ikke er teenager i dag.
LÆS OGSÅ: Saszeline åbner op: Jeg skal på afvænning
Til en følger uddyber Lise, at det særligt var brysterne, den var gal med i hendes hovede:
– Jeg var så trist og ked af det, fordi jeg ikke have bryster. Det var invaliderende for mig. Jeg viste mig ingen steder, og Michael var den første, der så mig uden trøje på. Ikke engang min familie eller mine veninder så mine bryster. Jeg troede kun, en operation ville kunne ændre det for mig. Indtil jeg valgte at arbejde ihærdigt med min opfattelse af min krop.
LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner
LÆS OGSÅ: HAHA: Hør paradisoernes ansøgninger til ‘Paradise’
Se et billede nedenfor fra Lises Instagram, hvor hun tager en status på sin krop

 

View this post on Instagram

 

Kære krop. Jeg vil til hver en tid vælge dig til højre. Der bliver du passet på, behandlet med respekt og værdsat. ❤️ Jeg havde et stressforløb for 1,5 år siden, som udsultede min krop, gjorde mig svag, syg og skidt tilpas. Jeg har siden da lavet en krops-opdatering hvert halve år: dels for at minde mig selv om at jeg skal huske på MIG, og dels for at minde jer om, at vores kroppe skal næres og omfavnes. Mit mål var at gå fra 49 kg til 55 – og i dag siger vægten 56, så det er så godt! Jeg havde det så dårligt da jeg for 1,5 år kørte på fuld skrue på familiefronten og i firmaet: min krop gjorde ondt, jeg havde konstant diarré, jeg tabte mig, jeg blev øm i kroppen af at stå op og sidde ned og ja, alt det har jeg i virkeligheden først kunne indse var pga stressen, efterfølgende. Derfor arbejder jeg hele tiden med ikke at blive stresset, sortere i mine aftaler og huske at få spist ordentligt mad. ✨? Husk jer selv, venner! (Ps: som jeg har sagt det seneste år, så skal der nu “bare” bygges muller og kondition på… så jeg om lidt kan bygge et hus!?)

A post shared by Lise Vandborg – Nybyggerne (@lisevandborg) on


LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise i vild forvandling
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram