'Nybygger' og ung mor var søstre

Anne Bach fra grønt hus i ’Nybyggerne’ og Camilla Framnes fra ’De unge mødre’ var papsøstre, da Camilla fik sin ældste søn, Oliver.

Af Pernille Hahn Hauberg - 11. marts 2017 kl. 12:55

De har begge medvirket i et realityprogram, men faktisk er det ikke alt Anne Bach og Camilla Framnes har til fælles. Indtil for syv år siden var de to nemlig pap-søskende.
– Camillas far og min mor har været gift, fortæller Anne til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg var også med på sidelinjen, da Oliver blev født.
Selvom Anne var en stor del af Camillas liv, da Oliver blev født i december 2005, var hun flyttet hjemmefra og har altså ikke medvirket i ’De unge mødre’.
– Det var mest hendes mor og den side af familien. Det har jeg ikke rigtig været inde over, men jeg har altid støttet hende i det, fortæller Anne.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ efter uheld: Sådan påvirkede det os
Stadig lidt kontakt
Det er efterhånden mange år siden, at Camillas far og Annes mor gik fra hinanden, og de forhenværende papsøstre har siden fået hvert deres liv. Alligevel er der endnu lidt kontakt.
– Vi har ikke super meget kontakt mere, men vi kender hinanden godt og er jo vokset op sammen som børn. Vi sludrer løs, hvis vi møder hinanden. Så er alt, som det altid har været. Vi skriver også lidt sammen i ny og næ. Det er et par år siden vi sidst sås, men nu vi er tilbage i Aalborg, kunne jeg godt forestille mig, at vi kom til at ses med hele børneflokken en dag.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par har smidt 25 kilo efter programmet
Camilla har gjort det godt
Selvom Camilla og Anne ikke ses helt så ofte som tidligere, følger nybyggeren stadig lidt med i den unge mors liv.
– Jeg synes simpelthen, det er så fint og så flot, hvad Camilla er blevet til i dag. Og jeg kan godt forstå, at hun er så populær, som hun er, fordi hun har den mest smittende personlighed. Jeg synes, det er fuldt ud forståeligt, at Danmark synes, at hun er sådan en darling. Hun er virkelig så sød, lige til og åben – også på tv, siger Anne og fortsætter:
– Jeg har ikke set så mange af programmerne, men i de, jeg har set, er hun virkelig præcis, som hun er. Hun er bare så lige til, og det, synes jeg, er så dejligt. Jeg kan virkelig godt lide, når man bare er den, man er og ikke pakker tingene ind eller at prøve at være en anden, end den man er. Og det synes jeg, hun har gjort så godt.
LÆS OGSÅ: Cecilie og Jonas droppede TV 2: Ville ikke være med i ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ afslører: Så hårdt er det at deltage
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinder giver gode råd til nye deltagere
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.