‘Nybygger’-par søger hjælp til baby

Caroline Dahm Curran opfordrer sine følgere på Instagram til at komme med forslag til navne.

Af Henrik Nielsen - 14. maj 2022 kl. 18:55

Kært barn har mange navne, men de kan være svære at finde på. Sådan er det også for ‘Nybygger’-parret Caroline Dahm Curran og Reece Curran, som ikke kun vandt deres drømmehus i det populære TV 2-program, men også venter deres første barn sammen.

LÆS OGSÅ: Babylykke hos ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-par

Udfordringen skyldes ikke mindst, at mens Caroline kommer fra Aarhus, så har Reece sine rødder i Australien. Det forklarer Caroline Dahm Curran på sin profil på Instagram.

– Reece og jeg har faktisk tit snakket om baby-navne for sjov. Vi har i mange år vidst, at vi en dag skulle have børn sammen – sådan noget skal helst afklares temmelig hurtigt i forholdet, hvis man dater én fra den anden side af jorden, skriver Caroline til billedet med den højgravide mave.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par er blevet forlovet

‘Nybygger’-vinderen forklarer videre, at parret allerede har haft et navn i tankerne, men endnu ikke låst sig hundrede procent fast.

– Så jeg tænkte, det kunne være sjovt at kaste lidt rundt med nogle navne, opfordrer Caroline sine næsten 55.000 følgere, som også er hurtige med ideer til navne.

Nia, Smilla, Ivalo, Ofelia, Konad, Oliver og Olivia lyder nogle af de mange forslag fra Carolines mange følgere.

LÆS OGSÅ: Prins hjemsendt fra Herlufsholm: Brød reglerne

Caroline og Reece mødte hinanden på en backpacker-rejse i Panama og bare fem måneder senere skiftede han sin adresse i Perth ud med en i Danmark.

Efterfølgende blev parret gift på Bali. Se Carolines opslag herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Caroline Dahm Curran (@carolinedahm_)